Meistrite liiga ühes poolfinaalis läksid vastamisi Belchatow ja Lube, teises lähevad kell 21.30 tiitlikaitsja Kaasani Zeniit ja Perugia Sir Colussi Sicoma. Finalistid selgitatakse välja kahe mängu alusel, korduskohtumised peetakse järgmisel nädalal.

Lube näitas, et pole enda ridadesse tähtmängijaid palganud ilmaasjata - julge servi ja marulise rünnakuga ei antud võõrustajatele alguses üldse sõnaõigust, Poola klubi sai avageimis 14 ja teises 20 punkti. Kolmas geim oli põnev, viimane viigiseis oli 22:22, siis algas ühe mehe soolo - Osmany Juantorena rünnak, Osmany Juantorena rünnak ja veel korra Osmany Juantorena rünnak.

Belchatow on kordusmängu eel väga, väga, väga raskes seisus. Nad peavad võõrsil võitma selle dream teami vastu mängu 3:0 või 3:1 ja seejärel ka kuldse gimi. Üsnagi mission impossible.

Vahepeal Belchatowis liidriks tõusnud Teppan on seljavigastuse järel langenud vahetusmängijaks. Tänagi alustas Skra põhikoosseisus diagonaalründaja kohal klubi armastatud legend Mariusz Wlazły, Teppan sai üürikesi võimalusi igas geimis. Ühtegi punkti ta ei toonud, kolmest löögist ükski maha ei jäänud. Wlazly tegi oma tööd suhteliselt hästi, tõi 10 punkti, rünnak 53% ja kasutegur +2. 10 silma tõi Belchatowile ka Milad Ebadipour. Lube raskekahurväe punktid jaotusid nii: Tsvetan Sokolov 13 (+9;42%), Juantorena 12 (+8; 42%) ja Yoandy Leal 13 (+10; 50%). STATISTIKA

Eesti meistrivõistluste pronksiseerias võttis Saaremaa hoolimata ühest kaotatud geimist ikkagi suhteliselt kindla võidu. Rakvere meeskond oli servi vastuvõtul kindlam (55%- 45%), kuid rünnakule see ei kandunud (40%- 51%). Rauno Tamme tõi võitjatele 14 punkti, Siim Põlluäär 12 ja Mihkel Tanila 9. Kaotajate ridades kogus Taavi Nõmmistu 17 ja Andris Õunpuu 14 silma. STATISTIKA

Seeria peetakse kolme võiduni, järgmised kohtumised toimuvad reedel ja pühapäeval Kuressaares.