Võistluspäeva oodatuimas mängus kohtusid põhiturniiri teine meeskond Bigbank Tartu ja viies võistkond Rakvere Võrkpalliklubi. Kui kahes põhiturniiri kohtumises Tartu esindus Lääne-Virumaa meeskonnale geimi ei loovutanud, siis täna kaotas kodumeeskond Bigbank Rakverele ühe geimi, kuid saavutas 3:1 (20, 13, -20, 21) võiduga tabelisse kolm punkti, vahendab volley.ee.

14 punktiga oli võitjate resultatiivseim Robert Täht, Argo Meresaar ja Kevin Soo lisasid mõlemad 11 silma. 9 punkti toonud Kristo Kollo vigastas neljandas geimis puusapiirkonda ning mängu enam jätkata ei saanud. Rakvere parimana kogus Aivar Silm 20 punkti, Denis Sintov assisteeris 17 ja Kevin Saar 9 punktiga. Külalismeskond jäi Tartule alla eelkõige blokipunktides (2-10), samuti eksiti 15 pallingul, Tartu meeskonna sama näitaja oli vaid 4.

Lätis läksid alumises grupis (kohad 6.-10.) vastamisi koduvõistkond Ozolnieki Poliurs ja Danpower Võru/Noortekoondis. Eesti võistkond eeldatavalt tugevamat Ozolnieki esindust üllatada ei suutnud ning pidi vastu võtma 0:3 (-14, -15, -17) kaotuse. Tavapäraselt kandis Noortekoondise põhiraskust Oliver Orav, kes sai 26 tõstet, millest punkti tõid 12 (46 %), lisa tuli kahe blokipunkti näol. Kui ülejäänud statistilistes elementides suurt erinevust ei tekkinud, jäi külalisvõistkond võitjatele suurelt alla rünnakuefektiivsuses (29 %-59 %).

Tartu tõusis 6 punktiga tugevama vahegrupi liidriks, Pärnul on teisena koos 5 silma ja Selveril ühe vähempeetud mängu juures kolmandana 4 punkti. Nõrgemas grupis tõusis esimeseks Poliurs, olles kogunud 6 punkti.

Vahegrupimängud jätkuvad 1. veebruaril, kui TTÜ võõrustab alumises grupis Daugavpils Universitatet.