Laupäevases veerandfinaalis Järvamaa vastu ajas Pärnu läbi Järveküljeta ja meeskonna ainus libero ei osale ka homses kohtumises. „Pallitrennid on ta vahele jätnud ja homme ei mängi,“ rääkis Keel, kes avaldas siiski lootust, et mees saab varsti mängukorda. „Tema seis on natukene paremaks läinud, kahel viimasel päeval pole ta käies valu tundnud. Kindlasti vajame teda hädasti poolfinaaliks.“

Järveküljest ilmajäämine oleks Pärnule väga valusaks hoobiks, sest nende pink on niigi lühikeseks jäänud. Sel juhul liigutab Keel vigastusest taastuva Jaanus Nõmmsalu libero kohale – mängis sel positsioonil eelmises kohtumises – ja nurgaründajateks jääksid Andrus Raadik ja Kardo Kõresaar. Meeskonnal sisuliselt puuduks manööverdamisruum ning Eesti meistrivõistluste pikkadele seeriatele nõnda vastu minna on äärmiselt ebaturvaline.

Pärnu juhib kolme mänguni peetavat veerandfinaalseeriat Järvamaa vastu 2:0 (eelmise matši võitis ülinapilt 3:2!), ka Tartu Bigbank vajab Rakvere üle veel vaid ühte võitu. Poolfinaalides kohtuks Pärnu Tallinna Selveri ja Schenkeri liiga võitja Tartu TTÜ-ga.