Uuesti kohtutakse 23. novembril Salonikis. Kui kumbki meeskond saab võidu, mängitakse edasipääseja selgitamiseks lisageim Kreekas. Niisiis peab Baltikumi parim klubi valmis olema ekspansiivsete, et mitte öelda agressiivsete kreeka fännide väljakannatamiseks. Juhul kui Selver peale jääb, on järgmiseks vastaseks Poola klubi Zaksa ja Oulu SunVolley duelli võitja, kirjutab Volley.ee.

„Vaatame, mis juhtuma hakkab. Kõik saab selgeks Kreekas,“ ütles Selveri peatreener Avo Keel enne tänahommikust treeningut. „Meie pole näinud nende mängu ja nemad meie mängu. Pilti pole. Saloniki PAOK-is mängiv Sander Steinberg üritab statistilisi andmeid hankida, tahaks rohkem spetsiifilist infot.“

Saloniki Arises koosneb kreeka mängijatest, ühe erandiga. Järelikult ei saa Aris olla tugevam Kreeka koondisest. Kreeka koondist (mulluse EM-i 8.) omakorda ei tahaks enam kuidagi pidada kõvemaks Eesti koondisest. Selver koosneb Eesti koondise tasemel mängijatest, seega... Seega võib juhtuda kõike.

Muide, see ainus välismaalane Arises on 27-aastane Marko Samardzic, tänavusel MM-il pronksi saanud Serbia meeskonna libero. Mitte küll põhilibero, aga ikkagi maailma ühe tugevama meeskonna liige.

Selveri mehed on Keele sõnul niivõrd-kuivõrd terved. Neid, kes platsile pääsevad, polevatki nii lihtne nimetada – nooremad on tublilt arenenud ja kipuvad rindele.