Selveri peatreener Avo Keel möönis, et hankis tõepoolest Soomest infot. Selleks kasutas üheksa aastat Soomes mänginud Keel isiklikke kontakte. „Suhtlesin enne mänge Isku-Volleyga nelja klubi esindajatega, kellest üks saatis mulle palutud kahe mängu kohta materjalid,“ ütles Keel Soome rahvusringhäälingu YLE vahendusel. „See on ju normaalne, et infot otsitakse.“

Teema kerkis päevakorda eile, kui Tampere Isku-Volley spordidirektori Pasi Paloneni sõnul andis keegi Soome võrkpalliga seotud inimestest Selverile eurosarjamängude eel salajast informatsiooni.

"Vastasklubi teadis tervet meie meeskonna statistikat. Neil oli seetõttu suur eelis. Tegemist on palju hullema asjaga, kui lihtsalt videomaterjali edastamine," sõnas Isku Volley spordidirektor Pasi Palonen Soome meediale.

Tema sõnul on salajane informatsioon pärit Soome võrkpalli meistriliiga serverist, kus on kõigi klubide peale ühine salasõna. "Keegi on Soome võrkpallile külma teinud," lisas Palonen, kes loodab, et nad suudavad reeturi paljastada.

Isku-Volley mängis Euroopa Challenge Cupi 1/16-finaalis kahel korral Eesti meistri Selveriga ja kaotas mõlemad mängud - võõrsil jäädi alla 0:3 ja kodus 2:3.

Eurosarjas 16 parema hulka jõudnud Selver kohtub 1/8-finaalis Prantsusmaa klubi Beauvais Oisega.