Kuu alguses 52-aastaseks saanud treener ei saanud mängust siiski loodetud tulemust, vaid pidi tunnistama Tallinna Selveri 3:1 paremust.

"Ma lootsin, et meil on rohkem hambaid mängumeeste punktides, kuid eksisin. Olime täna vastastest "kõhnemad", nende oskused olid selgelt paremad," sõnas esmakordselt tänavusel hooajal punkte loovutanud Pärnu loots.

"Meie serv oli nende vastuvõtu jaoks täna lihtsalt liiga aeglane ja hapu. Vaid oma vastuvõtuga võime täna üldjoontes rahule jääda," lisas Keel.

Kuigi Selveri ja ühtlasi kogu mängu resultatiivsem oli 26 punkti kogunud Lincoln Williams, ei tähtsustanud Keel austraallase rolli üle. "Jah, ta lahendas rünnakuid kohati väga ilusasti, aga me lasime tal ka lubamatult palju blokist läbi lüüa."

Kui (õla)vigastuspausilt naasis täna Taavet Leppik ja külmetushaiguse kiuste osales mängus Hindrek Pulk, siis kevadel Eesti koondisse kuulunud Kardo Kõresaar pole tänavu endiselt väljakul käinud.

"Kardo peopesa osas peaks diagnoos saabuma lähipäevil. Seni pole arstid täpselt kindlaks teinud, mida ja kuidas tegema peaks," sõnas Keel, kelle sõnul pole jätkuvalt sugugi kindel, kas ja millal nurgaründaja üldse palliplatsile naasta võib. "Võimalik, et mängime hooaja lõpuni kolme nurgaründajaga," lisas ta.