„Me ei jää neile alla vastuvõtul ega rünnakul, vaid just tõstekiiruses. Tavaliselt oligi nii, et ründasime kas nende väga korraliku kahese või kolmese bloki vastu,“ rääkis Esna.

Lisaks tõi ta välja ka erinevuse riskide võtmise julguses. Esna sõnul on Eesti meeskonnad valmis riskeerima juhul kui kõik väga hästi välja tuleb või olukord seda nõuab. „Meie tavaliselt hüüame sidemängijale, millal kiiret tõstet tahame, vastastel on see aga vastupidi – neil ongi kogu aeg kiire ja aeglase korral hüüavad nad eraldi,“ selgitas Esna.

Alates teisest geimist andis meeskonna peatreener Avo Keel võimaluse suure mängu lõhna nuusutada ka Selveri noorematele liikmetele. Kogenud triot Argo Meresaar, Kristjan Õuekallas, Martti Keel asendasid Ronald Järv, Hindrek Pulk ja Helar Jalg. Korduvalt palle maha kõmmutanud diagonaalründaja Pulk tõusiski lõpuks üheksa punktiga Selveri reusltatiivseimaks. Sama palju kogunes neid ka terve kohtumise mänginud Martti Juhkami arvele.

Kuigi sarnaselt Tallinna mängule lõppes ka korduskohtumine Piacenzas nimeka Elior Copra võistkonna 3 : 0 võiduga, tõi libero välja ka positiivset. „Esimeses mängus oli meil rohkem rabistamist, siin oli sujuvat mängu rohkem. Kokkuvõttes saime nende mängudega aga pildi, milleni peame püüdlema,“ lisas Esna.