Toursis peetud mängu võitis 2775 pealtvaataja rõõmuks napilt 3:2 kodumeeskond, otsustavas geimis alistati Pariis 15:13. Kreek tõi 9 silma (7 rünnakul, 1 blokis ja 1 pallingul), kirjutab volley.ee. Toursi meeskonnale oli see tänavune neljas viiegeimiline mäng, võidetud on neist kaks.

Kolmapäevases kolmanda vooru mängus alistas Pariis kindlalt 3:0 (19, 21, 16) Lyoni, Kreek kogus siis 8 punkti (kasutegur +4) - neist 6 rünnakul, 1 blokis ja 1 pallingul. Kreegi hooaja algust võib pidada suurepäraseks, kahes esimeses mängus pälvis ta koguni parima mängija (MVP) auhinna.

Kolmapäeval Tourcoing'i vastu oma tänavuse esimese võidu saanud Keith Pupart ja Arago de Sete jäid laupäeval pärast võidetud avageimi 1:3 (22, -18, -29, -16) alla Nantes Reze'le. Kolmanda vooru mängus oli Pupart suurepärases hoos, kui tõi +12 kasuteguri juures 14 punkti (rünnak 63%, blokipunkte 2). Laupäeval kogus aga Eesti koondislane keskpärased 7 punkti (kasutegur +2) - 6 rünnakul (24%) ja 1 blokis.

Puparti sõnul on senine hooaja algus olnud "Arago de Sete klassikaline". "Ka eelmisel aastal alustasime samamoodi - neljast mängust üks võit. Aga tibusid loetakse ikka kevadel. Meeskonna komplekteeritusel ei ole häda midagi, saame ainult paremaks minna," sõnas Pupart meeskonna kohta. Enda mängu kirjeldas nurgaründaja selliselt: "Rünnakul otsime sidemängijaga head klappi. Asjad ei suju nii nagu peaksid, aga töötame selle kallal."

Meistrivõistluste liider on nelja vooru järel 12 punktiga Ajaccio, järgnevad Cannes (11), Pariis (9) ja Toulouse (8), Toursi leiame 6 punktiga alles 7. realt, Sete on 3 punktiga eelviimane.

Naiste Prantsusmaa meistrivõistlusel jäi kolme eestlanna koduklubi Terville Florange tasavägises mängus, kus kõik geimid lõppesid 2-3 punktilise vahega, 1:3 alla St-Raphaelile. Polina Bratuhhina-Pitou oli 24 silmaga naiskonna resultatiivsem, õde Natalja Bratuhhina toetas 8 punktiga ja Eliisa Peit mänguaega ei saanud. Kahest mängust on kaks võitu kogunud vaid kaks naiskonda - Mulhouse ja tiitlikaitsja RC Cannes.