"Dünamo oli meile parem vastane kui Itaalia klubi Busto Arizio. Enamasti mängisid nad nurgast, mis tegi meie bloki- ja kaitsemängu lihtsamaks. Blokke me küll väga ei saanud, kuid kaitses saime väga hästi palle ülesse," rääkis Ennok, lisades: "see oli väga võidetav mäng - juhtisime kolmandas geimis veel 17:12, kuid mängisime ise edu maha. On kahju, aga kordusmängus oleme ehk targemad."

Salo naiskonna esitluse kohta sõnas eestlanna, et talle tundub, et iga mänguga läheb paremaks nii tema enda kui kogu võistkonna mäng. Ennok oli 11 punktiga paremuselt teine skooritegija, 31% resultatiivsuse juures tõi ta 9 punkti rünnakul ja lisas 2 pallinguässadest. Teises C-alagrupi mängus oli itaallannade Busto Arizio 3:0 üle Dresdner SC-st (Saksamaa). Alagruppi juhib 7 punktiga Dünamo, järgnevad Arizio (6), Dresdner (4) ja Salo (1).

Soome meistrivõistlustel sai juba Salo LP Viesti möödunud laupäeval kümnenda järjestikuse võidu, kui selgelt 3:0 oldi parem Kuortane naiskonnast. Ennok oli mängu parim, kogudes +11 kasuteguri juures 13 punkti (10 rünnakul, 2 pallingul, 1 blokis). Salo hoiab liigas 29 punktiga kindlat esikohta, järgnevad Hämeenlinna HPK (22) ja Oriveden Ponnistus (20). Järgmise nädala reedel-laupäeval ootavad Salo naiskonda ees Soome meistrivõistluste mängud LP Kangasala ja Kuusamo Pölkky naiskondadega.

Euroopa meistrite liiga, C-alagrupp:
09.12 Salo Viesti - Moskva Dünamo 1:3 (23, -16, -22, -16)

Soome meistrivõistlused:
06.12 Salo Viesti - Kuortane 3:0 (14, 7, 19)