Poolfinaalis mängis Sm'Aesch 3:1 (19, 17, -21, 16) tulemusega üle Hotel Cristali, keda on tänavusel hooajal kahel korral (3:0 ja 3:1) võidetud ka koduses meistrisarjas. 1. aprill toimuvas finaalis on Pfeffingeni naiskonna vastaseks Šveitsi parim klubi Zürichi Volero, kes poolfinaalis oli 3:1 (-23, 18, 21, 18) resultaadiga parem Viteos NUC-ist.

"Midagi üllatavat poolfinaalis ei olnud. Vastased on viimastes liigamängudes hästi esinenud ja võitnud, seega tulid ka meie vastu hea emotsiooniga. Finaali peale veel ei mõtle, sest mängitakse see alles 1. aprillil ja sinna on veel palju aega. Keskendume praegu oma mänguelementide parandamisele, et koduliiga play-offideks, millega alustame märtsi keskel, valmis olla. Praeguseks on meil liigas põhiturniiri teine koht kindel, seega viimased liigamängud on pingevabad. Ilmselt on aeg ka varumängijatele võimalus anda," sõnas Annuk volley.ee-le.

Koduses meistrisarjas esikohta hoidev Sm'Aesch on 20-st mängust kogunud 54 punkti, edestades kaks mängu vähem pidanud Volerot ühe punktiga. Pfeffingeni naiskonna eilne karikavõistluste poolfinaalvastane Hotel Cristal on kolmandana saavutanud 38 ja Volero eilne vastane Viteos NUC neljandana 36 punkti. Kokku osaleb Šveitsi meistrivõistlustel 10 naiskonda.