Salol oli laupäeval raskusi, kui Rovaniemi WoVo alistus alles viiegeimilise lahingu tagajärjel. Ennok kogus 13 punkti, neist 10 rünnakul ja 3 blokis, kirjutab volley.ee. Pühapäeval oli Salo 3:0 üle Kuusamo naiskonnast, Ennokilt 12 punkti (sh 4 pallinguässadest).

"Meil oli pisut raske, meie vähene mängu-eelne puhkeaeg kajastus ka mängus. Vastane mängis muidugi hästi nii kaitses kui rünnakul," rääkis Ennok laupäevase kohtumise kohta. Pühapäeval 3:0 võidetud mäng oli Ennoki hinnangul mõnevõrre kergem: "Oma serviga suutsime neid natuke kiusata, kokkuvõttes oli täitsa korralik nädalavahetus."

"Homme otsustab meie klubi, kellega veerandfinaalis mängime. Klubi juhtkond pole meile veel avaldanud, keda valime," ütles Ennok volley.ee-le. Soomes valivad nimelt kõrgema asetusega naiskonnad endale veerandfinaali vastased.

Mart Tiisaare meeskond Kuopio LEKA Volley oli kolmapäeval 3:1 parem Rovaniemi Lakkapääst, pühapäeval jäädi aga sama tulemusega alla Kokkolan Tiikeritele. Tiisaar oli kolmapäeval 22 punktiga (19 rünnakut ja 3 blokki, kasutegur +9) meeskonna resultatiivseim. Pühapäeval jäi diagonaalründaja saagiks samuti 22 punkti, sedapuhku kasuteguriga +11.

"Mäng rovaniemi vastu oli hea. Enne seda mõned mängud olime emotsionaalselt maas, aga seal saime tahtmise tagasi ja tegime hea emotsiooniga mängu," oli Tiisaar kolmapäevase kohtumise üle õnnelik. Pühapäevase esitluse kohta sõnas mängumees, et kuni viimase geimi keskpaigani oli see igati korralik: "Siis läksid nad oma teed. Ise olen tõste tempoga hädas - ei ole veel klappi saanud sidemängijaga pärast seda, kui ta vigastuspausilt tagasi tuli." LEKA Volley treener Lauri Hakala sõnas, et parem meeskond võitis: "Meie side-out ei õnnestunud, neljanda geimi otsustas üks mees, Olli-Pekka Ojansivu."

Hurrikaani Loimaa jätkas oma võidukat seeriat, kui esmalt alistati neljapäeval 3:1 LiigaSärkät ja seejärel pühapäeval 3:0 Pohjois-Karjala Riento. Sidemängija Tauno Lipp oli neljapäeval mängus hinnanguliselt pool kohtumist ja jõudis tuua ühe punkti - blokiga. Vahetusest sekkus ta igas geimis ka pühapäeval, siis tuli ainus punkt pallinguässast. Korson Veto kaotas 1:3 Raision Loimu meeskonnale, Karl Külaots kogus +7 efektiivsuse juures 13 punkti.

Eesti meeskondade positsioonid turniiritabelis pole muutunud - Hurrikaani (60 punkti) jätkab kolmandal, LEKA Volley (42) kaheksandal ja Korson Veto (27) üheksandal kohal. Põhiturniir meeste meistrivõistlustel lõppeb Soomes 10. märtsil.