Pfeffingeni naiskond on üheteistkümnest mängust kaotanud vaid ühe, kui 2:3 tulemusega jäädi alla just Volerole. Seega on Eesti viimaste aastate parima naisvõrkpalluri Ennoki sõnul senisest hooajast võetud sisuliselt maksimum: "Seni on hooaeg möödunud ideaalilähedaselt. Enamike võistkondade vastu on meil kohustus võita ja kolm punkti koju ära tuua ning oleme sellega ka hakkama saanud. Üks 3:2 mäng (detsembri alguses - toim.) oli meil Viteos NUC-i vastu, kes tabelis on meie järel kolmandal kohal." Nimetatud 3:2 (22, -19, -20, 19, 13) võidumängus tõi kogu vastasseisu kaasa teinud eestlanna 50-protsendilise efektiivsuse juures rünnakul 13 ja blokis ühe punkti. Pallingu vastuvõtul oli Ennoki täpsus 56%.

Detsembris ootab Sm'Aeschi ees veel kaks mängu ja eestlanna sõnul on nendeks kohtumisteks kindel siht seatud: "Eesmärk on kindlasti mõlemad mängud võita."

Negatiivse poole pealt ei saa eelmisel hooajal Euroopa tugevuselt kolmandas eurosarjas Challenge Cupil veerandfinaali jõudnud Pfeffingeni Sm'Aesch tänavu enda võimeid Euroopas proovile panna: "Eurosarjas sellel hooajal Pfeffingen ei mängi, sest meie saal ei sobinud CEV Cupi (tugevuselt teine sari - toim.) nõuetele ja kuna kuskil mujal mängimine oleks siin riigis väga suur väljaminek, siis kahjuks tänavu keskendume ainult Šveitsi liigale. Jaanuaris alustame ka karikamänge, kus esimeseks vastaseks on teise liiga võistkond. Siht on sellel hooajal karikafinaali jõuda, mis eelmisel hooajal Volerole esimeses ringis kaotamise tõttu tegemata jäi."

Üheteistkümnest voorust 30 punkti kogunud Sm'Aesch hoiab turniiritabelis teist kohta, jäädes Volerost maha vaid kahe silmaga, kuid edestades järgnevaid juba üheksa punktiga, kirjutab volley.ee.