Septembris sööstis ta palli päästma ja tegi ihuliikmele liiga. Esialgu tundus, et tuleb minna operatsioonile, nüüd on lootust saada murest jagu taastusraviga. „Kolm nädalat ei teinud ma üldse võrkpalli. Praegu järgin ette antud kava, nädala lõpus tehakse uus pilt, siis saab asi selgemaks,” rääkis mängupausi pidav Aganits, kes pole seetõttu saanud aidata oma uut koduklubi Maaseiki Greenyardi. Nüüd on ta saanud juba treeningul vaikselt kaasa lüüa ja oli nädalavahetusel ka mänguks üles antud, kuid eestlane ei kiirusta platsile naasmisega, sest õlavigastus on võrkpalluri jaoks tõsine asi.

Teised Belgia klubis pallivad eestlased – Keith Pupart ja Timo Tammemaa – on Aganitsa sõnul meeskonnas praegu väga olulised tegijad. „Algusest peale on nad olnud väga olulised lülid, võetudki meeskonda eesmärgiga, et nad oleksid platsil. Praegu ei saa küll keegi nende kohta mitte midagi öelda või nuriseda,” rääkis Aganits, kelle sõnul saab Maaseiki eesmärgiks olla vaid Belgia meistritiitli kaitsmine. Neljast liigamängust on võidetud neli, kaotatud on vaid kaks geimi.

Koondise nurgaründaja Robert Täht kohaneb samal ajal Izmiris uue liigaga. „Meie klubi hoolitseb mängijate eest väga hästi,” kiitis Täht. „Liiga on võrreldes Poolaga teistsugune, mitte nii professionaalne. Kahel võõrsilmängul on olnud üllatusi. Kord puudus video-challenge’i võimalus, ehkki see on kohustuslik. Öeldi, et süsteem on katki, ja oligi kõik. Eelmises sealses mängus võttis vastasmeeskond 15 vaiet ja võitis 14. Ju on piirikohtunikele öeldud, et kui vähegi võimalust on, siis tehku otsus nende kasuks. Teisel välismängul puudus põrandalt Tarafleks, ühel pool polnud kardinaid ja päike paistis sisse. Need pole suured probleemid, nendega tuleb harjuda ja ka sellistes tingimustes võita.”

Kuidas treener Glenn Hoag sinuga rahul on? „Loodan, et ta on jäänud rahule,” sõnas Täht, kes on neljas esimeses voorus toonud vastavalt 9 (efektiivsus -1), 16 (+13), 13 (0) ja 19 (+12) punkti. „Mina olen tema kui treeneriga küll väga rahul. Usun, et meie võistkonnal on kõvasti potentsiaali, aga esialgu läheb veel natuke aega. Võistkond on väga noor, mina olen platsil üks vanemaid.”