12 parema hulgas (lisaks finaalturniiri korraldav Rzeszowi Asseco Resovia) võitis Ankara Ziraat Bankasi korduskohtumises koduväljakul Poola suurklubi Belchatowi Skra 3:2 (-20, -13, 26, 26, 10), kuid avamängus 3:1 võidu teeninud poolakatele piisas edasipääsuks kahest geimivõidust, misjärel vahetati väljakule mitmed vahetusmehed. Oliver Venno alustas 2012. aasta Meistrite liiga finalisti vastu algkoosseisus ja tegi kaasa kaks esimest geimi. Eesti koondislane aitas koduklubi kahe punktiga, realiseerides kaheksast tõstest kaks (25%). Blokis ega pallingul seekord lisa ei tulnud. 14 punktiga oli Skra parim Poola koondise liider Mariusz Wlazly, vahendab volley.ee.

"Eesmärk, mis oli alagrupist edasi pääseda, sai täidetud," võttis esmakordselt klubi ajaloos alagrupist edasi pääsenud Bankasi eurohooaja kokku Venno.

Lisaks Skrale on play-offi teise ringi jõudnud ka tiitlikaitsja Kaasani Zeniit, Belgorodi Belogorie ja Civitanova Cucine Lube. Täna tulevad väljakule veel Volley Asse-Lennik ja Trentino Diatec ning Ankara Halkbank ja Modena DHL.

Ülejäänud tulemused:

Gdanski Lotos Trefl (Poola) - Kaasani Zeniit (Venemaa) 1:3, 0:3

Tours VB (Prantsusmaa) - Belgorodi Belogorie (Venemaa) 0:3, 3:2

Volley Asse-Lennik (Belgia) - Trentino Diatec (Itaalia) 2:3

Izmiri Arkas (Türgi) - Civitanova Cucine Lube (Itaalia) 0:3, 1:3

Ankara Halkbank (Türgi) - Modena DHL (Itaalia) 3:0