Võitlusspordipubliku ja ürituse korraldajate suureks rõõmuks asub mullust Yakuza Fight'i tiitlit kaitsma valitsev Eesti taipoksimeister Ott Remmer, kes tõdeb, et tase on tõusnud.

"Mitte, et see eelmisel aastal madal oleks olnud," räägib hetkel vormile viimaseid lihve andev Remmer.

Remmeri vastaseks kuni 71-kilogrammiste turniiril on Soome esinumber Lauri "Pretty Boy" Suomela, leedulane Hasan Khalilov ning Roman Koponev Narvast.

21-aastane Suomela on K-1 maailmas üpris kiirelt tippu roniv täht, kes karjääri jooksul pidanud juba 30 matši ning võitnud neist 20. Tegemist on endise juunioride MM-i hõbeda ning Euroopa pronksiga ning kodustel meistrivõistlustel materdas ta endast kogenenumaid juba 16- ja 17-aastaselt, tulles mõlemal aastal Soome meistriks kikkpoksis.

Leeduka Khalilovi taset tõestab mehe matš Mirkko Moisariga, mis leidis aset 2012. aastal Keilas. Moisar võitis selle matši põlvelöögiga näkku, kuid seda alles lisaraundis, sest ülejäänud võitlus oli viigis.

Kerge ei saa ka olema Koponevi vastastel, sest tema näol on tegemist endise Euroopa meistriga.

"Ühtegi vastast alahinnata ei tohi. Aga loomulikult ootan taas võitu. Tahan võita mõlemad matšid kindlalt. Vorm on hea," hoiatab Remmer vastaseid.

Yakuza Fight 3 algab laupäeval Rakveres kell 20. Uksed avatakse tund varem. Peamatšis läheb Hendrik Themas vastamisi Soome "Hullu-Jussi" Santalahtiga. Lisaks on kavas veel MMA ning profipoksimatš. OSTA PILET PILETILEVIST.