Nimelt naaseb Yakuza Fight'il ringi Eesti MMA-äss Alik Tseiko, kes ei tee vastase puhul allahindlust.

Läänevirulase Tseiko vastaseks on Euroopa MMA meister, lätlane Valts Visnevskis.

28-aastane Visnevskis on karjääri jooksul võitnud 16st matšist 10. Üks tema kaotustest sündis Eestis ja seda aastal 2011, mil ta kohtunike otsusega Dmitri Ivanovile kaotas.

Pärast seda on 184-sentimeetrine võitleja olnud edukas seitsmel korral üheksast ning kaks tema viimast vastast pole avaraundist kauem vastu pidanud.

Karjääri jooksul 9 matši võinud ja 6 kaotanud Tseiko loodab tagasi võidureele naasta, olles kaotanud oma kaks viimast kohtumist.

Yakuza Fight toimub 18. märtsil Rakvere spordihoones. Ürituse algus kell 20, uksed avatakse kell 19. Võitlejate ametlik kaalumine toimub Põhjakeskuse kaubanduskeskuses päev varem kell 18.

Õhtu jooksul peetakse kokku 7 kõrgetasemelist matši profipoksi, K-1 ja MMA reeglite järgi. Rahvusvahelise võistluse esindajad tulevad Eestist, Venemaalt, Lätist ja Soomest.

Yakuza Fight pole siiski ainus võitlusüritus, mis Rakveres aset leiab. Korraldajad soovivad panustada ka noorte poksi arengusse ning viivad sama ürituse raames läbi Lääne-Virumaa noorte meistrivõistlused poksis, mis algavad ürituse eel, 18. märtsil Rakvere spordihallis kell 14.