Seekord antud võimalus teha suuremat tähelendu ka end igati tublist küljest näitavatel Eesti taipoksi tulevikutähtedel Taur Guitoril (Tugev Tahe), Saamuel Kadanikul (Viimsi Tigers Gym), Ott Remmeril (Tartu Taipoksiklubi) ning Eduard Kamenskil (Garant), kes asuvad jahtima 70 kg kehakaalus 4-mehe turniiri võidukarikat.

Klubi Garant esindaja Eduard Kamenski on 2013. aasta Eesti Muay Thai meister, kelle kontol on 31 matši, 19 võit ja 12 kaotust. Tema vastaseks on Tartust päris Ott Remmer, kes on Eesti K1 meistrivõistluste hõbemedalist ja Baltcup 2010 võitja. Tema CV-l on leida 21 matsi, 15 võitu, 5 kaotust ja 1 viik.

Teiselt poolt võistlevad finaalkoha pärast 2 väga tubli noort võistlejat Taur Guitor ja Saamuel Kadanik. Taur Guitor on pidanud maha 30 matši, nendest 18 võitnud ja 12 kaotanud. Tema parimaks saavutuseks saab pidada K-1 Euroopa meistrivõistluste 3. kohta. Saamuel Kadanik seevastu on pidanud maha 18 matši, millest 10 võitnud ja 8 kaotanud. Tema suurim saavutus on K-1 Eesti meistrivõistluste hõbemedal.

Suure päeva peasündmustest võtavad osa sellised peakangelased nagu Mirkko Moisar (Team Moisar) – 70 kg, Maxim Vorovski (First Fighting Club) – 85 kg, Kevin Renno (TTPK) – 76,2 kg, Markko Moisar (Team Moisar) – 60 kg. Õhtusse on esmakordselt planeeritud hõrgu maiuspalana ka Eesti esipoksija Kaupo Arro klassikalise profipoksi matš!

Kõik mehed võistlevad K-1 reeglite järgi, kus iga matš on 3x3 min pikk.