"Mulle keerati käru! Teadsin matšiks valmistudes, et see oht on olemas, kuna ta on ürituse promootor. Oli selge, et ma olin ringis parem võitleja ning pärast kolme raundi arvasin, et olen selle võitnud," rääkis Toutouh, kui oli pärast neljandat ehk lisaraundi kaotajaks tunnistatud.

Profikarjääri esimese kaotuse saanud tulpidemaa poksija lisas, et ei kavatse protesti sisse anda, sest sellest poleks niikuinii mingit tolku. "Mida ma sellega võidaks? Nad ei annaks mulle kunagi õigust. Nad röövisid minult mu uhkuse. Treenisin selleks turniiriks kõvasti ja tahtsin väga Marbellasse minna."

Moisar, kes võitis "Road to Marbella" turniiri finaalis veel leedulase Tadas Jonkuse ja pääses järgmise aasta mais heitlema XFS maailmameistritiitli nimel, tunnistas, et hollandlane võis esimeses kolmes raundis domineerivam pool olla.

"Vastan ausalt. Esimesed kolm raundi ta võis isegi punktidega domineerida, aga meil ei olnud siin Eesti kohtunikud, vaid Läti omad. Äkki mind tõesti soositi lisaraundi andmisega natuke. Ma pole ise veel matši näinud ega punkte kokku lugenud. Aga viimane raund oli kindlasti minu raund, sest sooritasin rohkem jalalööke," ütles Moisar.