Järjekorras juba kuues ning sellega auväärt Eesti vanima tegutseva täisprofessionaalse võistlussarja tiitlit omav üritus üllatab Tondiraba Jäähallis lisaks kõrgetasemeliste K-1 ja MMA matšidega ka Baltimaade profipoksi tiitlimatšiga.

Xplosioni fightcard koondab oma lineup’is vaid Eesti võitlusspordi paremiku ning kõik matšid peetakse profireeglite järgi. 

Õhtu tõmbenumbriteks on kindlasti väga teravad K-1 stiilis matšid, kus omadest astuvad üles Xplosionil seni võitmatuks jäänud Maxim Vorovski ning Mirkko Moisari noorem vend Markko Moisar. Revanšmatšiks kutsus eestlaste lemmiku Edvin-Erik Kibuse välja Suurbritannia meister ning kohaliku publiku südamed võitnud Luke Whelan. Vastased meie staaridele saabuvad juhtivatest Ida- ja Lääne Euroopa klubidest nagu Mike’s Gym, Chinuk Gym, Golden Glory, Double KK Gym ning mujalt.

Profipoksi Balti tiitlimatšis kehakaalus kuni 72 kg astuvad üles Pavel Semjonov (Eestist) ja Dmitrijs Ovsjannikovs (Lätist).

MMA stiilis matšis saab näha kindlasti Eesti vaieldamatult parimat Alik Tseikot, kelle vastane kuulutatakse välja lähitulevikus.

Õhtule lisavad glamuuri prominentsed aukülalised ning silmipimestavat ilu pakuvad kaunid ringitüdrukud. Ei saa märkimata jätta ka üllatusi, esinejaid ning vaatemängulist lavashowd publikule, mille ühe osana saab näha Baltimaade parimaid tantsutüdrukuid TTÜ Tantsutüdrukutest.

Kogu üritus on jälgitav üle maailma pay per view otseülekandest, mis toob fännide ette telesaate formaadis ülimalt professionaalse show ja elamuse. Vaid 1000 eksklusiivset superhea hinnaga eelmüügipiletit on saadaval alates 1. aprillist kõigis Fitshop.ee kauplustes.