Möödunud aastal Tapal alguse saanud võistlusspordiüritus kolib Rakverre ning võtab kaasa kodumaa ühed paremad võitlussportlased.

Võistluste suurnimeks on vabavõitlejana tuntud Alik Tseiko, kes peab Kastani Arenal maha matši K-1 (kickpoksi) reeglite järgi.

Tema kõrval asuvad nelja mehe K1 turniiril auväärset karikat püüdma Rakvere kohalik äss Sergei Makejev, sealt pärit Taur Guitor, Tartu meister Ott Remmer ning Riia King of Kingsil võistelnud Raimonds Kozlovskis.

Seejuures on avamatši võitjatel aega vaid hetk hingetõmbeks, sest peagi tuleb õhtu teises matši välja selgitada, kes on turniiri parim.

Lisaks astub olümpiapoksi reeglite järgi ringi vastne Eesti üliraskekaalu meister Ivan Ptšelnikov, kes püüab võiduseeriat jätkata lätlase Vladislav Levsa vastu.

Ürituse kava on jaotatud kaheks, sest keskpäeval astuvad ringi kuni 17- ning kuni 19-aastased Eesti poksitipud. Õhtuses programmis, mis algab kell 20, toimub kokku seitse matši, neist kolm olümpiapoksis, kolm nelja mehe turniiril ning õhtu tõmbenumbris on Alik Tseiko ning Hendrik Themasi vaheline supermatš.

Meelelahutusliku osa eest hoolitseb J.O.C ning A-rühma tantsutüdrukud.