Võistlused toimusid WAKO (World Association of Kickboxing Organizations) reeglite järgi. Osalesid kõik suuremad Soome kikkpoksi spordiklubid.

Kuldmedalid võitsid Andi Uustalu, Maikel Astur ja Karl Jürgenson. Hõbemedali pälvis Ilari Nuutinen.

"Viimsi Tiigrid näitasid väga head kikkpoksi taset ja tehnikat. Heade tulemuste poolest kindlasti kõige resultatiivseim tiim meie võistlustel," kiitis Tiigreid peale võistlusi Soome Kickboxi Föderatsiooni asepresident Anti Sariola.

Viimsi Tigers Gym peatreener Ivo Pukk: "Rahvusvahelistelt võistlustelt on alati hea koju tulla kuldmedalite ja mitmete esikohtadega. Helsinki on meile lähedal ja püüame alati kõikidest sellistest suurvõistlustest osa võtta. Poisid valmistusid võistlusteks hästi ja tulemused räägivad enda eest. Tahaks siinkohal eraldi tänada ja tunnustada meie kikk- ja poksi treenereid: Kristjan Raudsepp, Jevgeni Ovsjannikov ja Sten Sakson, kes on meie poisse tugevalt treeninud ja aidanud meie sportlaste taseme viia nii kaugele, et võistlustelt tulevad esikohad."

Peatreeneri sõnul on aga noorsportlaste suuremad ja tähtsamad võistlused alles ees: "Oleme veel noor spordiklubi, treenime Viimsis poisse alles neljandat aastat, tulemused on head, kuid suuremad ning olulisemad võistlused on meie klubi sportlastel veel tulemas. Detsembris on toimumas Tallinnas üks väga hea rahvusvaheline kikkpoksi turniir FFC-ESTOPEN 2016, kuhu on tulemas lähiriikidest tugevad vastased ja loodame ka sealt esikohti võita. Aasta alguses on plaanis üks raske treeninglaager Eestis ja peale seda tulevad võistlused Rootsis, Soomes ja Saksamaal."