Mõnda aega on räägitud, et mehed võiksid taas ringis vastamisi minna ning mõlemad võiksid selle eest teenida üle 100 miljoni USA dollari. Siiski ei ole leitud veel sobilikku aega võimaliku matši toimumiseks.

Nurmagomedov tuleb taas ringi 18. aprillil, kui ta võitleb Tony Fergusoniga. Järgmine matš võib tal aset leida alles oktoobris. McGregor on lubanud sel aastal pidada veel kolm-neli duelli. Jaanuaris Donald Cerrone alistanud iirlase järgmiseks vastaseks pakutakse Justin Gaethjet.

White'i sõnul ei taha McGregor Nurmagomedovi järele oodata ning otsib aktiivselt teisi vastaseid. Siiski võib meeste vahel valitsev vaen kordusmatši reaalsuseks muuta.

„Nad vihkavad teineteist. Kui Habib annab mõne intervjuu, siis ei ütle ta kunagi Conori kohta midagi head. Kui intervjueerida Conorit, siis ei ütle ta kunagi midagi head Habibi kohta. Nad vihkavad teineteist,“ teatas White TMZ Spordi vahendusel.

„Ma ei tea, kas Conor tahab Habibi järele oodata. Vaatame, mis saab. Conor ei pruugi oodata,“ lisas White, et McGregor tahab järgmised vastased kiirelt paika saada.