MMA-karjääri jooksul 11st matšist 10 võitu kogunud Denis Smoldarev (ülemine video) astub vastamisi Prantsusmaa tipp-vabamaadleja Chaban Ka'ga, kes kuulub alal Euroopa tõelisse koorekihti.
Chaban Ka

Markko Moisar
Võitlusvendade Moisarite noorem vend Markko on viimasel kahel aastal võidelnud end paljude eestlaste südamesse. Üha paremat taset näitav taipoksija astub vastamisi valgevenelase Uladzislau Sinitskiyga.
Alik Tseiko
Eesti MMA üks tuntumatest ning USA-s karjääri jooksul vabavõitleja elu kogenud mitmekordne kodukamara maadlusmeister jätkab teekonda Euroopa paremate sekka ning loodab maha pühkida muserdava viigi eelmiselt võitluselt. Tseiko vastaseks on bulgaarlane Korogly Kaibov.
Pavel Karjukin
Xplosionilt tuttav kickpoksija Karjukin on võitlusmaailmas üha enam kanda kinnitamas ning loodab teekonda võidukalt jätkata lätlase Artem Mirontsevi vastu.
Eduard Kamensky
Eesti võitlusspordifännile pole Kamensky ammu enam võõras. Mees on teinud häid etteasteid nii varasematel "Number One" Fight Show'del kui ka Xplosionil. Reedel on tema vastaseks venelane Aleksandr Klenkin.

Kokku leiab reedel aset seitse tipptasemel MMA ning K-1 võitlustiili suurduelli.