Anderson Silva (26 võitu, 4 kaotust) - Brasiiliast pärit sportlik vabavõitleja, kelle hüüdnimi „Ämblik" tuleneb tema ülipikkadest jäsemetest. Silva on üks kõige paremaid püstivõitlejaid kogu maailmas.

Georges St-Pierre (22 võitu, 2 kaotust) - Kanada sportlik vabavõitleja, kes 2008. ja 2009. aastal valiti Kanada Aasta sportlaseks. 16-aastaselt võitlusspordiga alustanud St-Pierre kaalub praegu ka Kanada maadluskoondise esindamist olümpiamängudel.

Fedor Emelianenko (32 võitu, 1 kaotus) - Venemaalt pärit sambo ja judo taustaga sportlane, kes valiti 2009. aastal Venemaa Aasta Sportlaseks. Emelianenko on kaotanud oma karjääri jooksul vaid ühe matši ning tema võistluseid on vaatamas käinud ka Vladimir Putin.

Lyoto Machida (16 võitu, 1 kaotus) - Brasiilia ja Jaapani päritolu karatetaustaga sportlik vabavõitleja, kelle ebatavaline ja ettevaatlik karate-stiil võimaldas tal tõusta maailma suurima sportliku vabavõitluse organisatsiooni UFC tšempioniks. Oma karjääri esimese kaotuse sai Machida paar nädalat tagasi, kaotades ühtlasi ka oma tiitli.

Jose Aldo (17 võitu, 1 kaotus) - Brasiilia sportlik vabavõitleja ning UFC sulgkaalu tšempion, kelle seitsmest matšist kuus WEC-is on lõppenud nokaudiga.

Jon Fitch (22 võitu, 1 kaotus) - USA sportlik vabavõitleja, kelle 15 matšist koosnevale võitude seeriale suutis lõpu panna vaid maailma paremuselt teine mees, Georges St-Pierre. Pärast kaotust St-Pierre'ile on Fitch viimases neljas matšis olnud taaskord võidukas.

Frankie Edgar (12 võitu, 1 kaotus) - UFC praegune kergkaalu tšempion, keda peetakse oma kaalu parimaks maailmas. Edgari ainus kaotus oli üle kahe aasta tagasi ja teda pole kordagi suudetud nokauti lüüa.

B.J. Penn (15 võitu, 6 kaotust) - Penn oli esimene Ameeriklane, kes suutis võita brasiilia jiu-jitsu maailmameistrivõistlused, kus enamasti domineerivad brasiillased. Penn on ka endine UFC kergkaalu maailmameister, kes kaotas oma tiitli Frankie Edgarile.

Jake Shields (25 võitu, 4 kaotust) - sportliku vabavõitluse organisatsiooni Strikeforce keskkaalu tšempion, kes on võitnud 14 matši järjest. Oma viimases matšis alistas ta veenvalt kunagise olümpiamaadleja Dan Hendersoni.

Thiago Alves (16 võitu, 6 kaotust) - Brasiilia päritolu taipoksi taustaga sportlane, kes on paranemas ajulõikusest ning peagi võitlemas maailma paremuselt kuuenda sportliku vabavõitleja Jon Fitchiga.