Tavalisest erilisemaks teeb ürituse selle toimumise asukoht, milleks on sedapuhku Sydney linn Austraalias. Peamatšis kohtuvad omavahel endine kergekaalu valitseja B.J. Penn ja kergekeskkaalu teiseks meheks peetav Jon Fitch, teatas Raskesport.ee.

B.J. Penn vs Jon Fitch
Kergekeskkaalu matšis peetakse favoriidiks nii mõnelegi ehk üllatuseks Jon Fitchi. On ju see mees viimase kaheksa aasta jooksul kaotanud vaid selle kaalu valitsejale Georges St. Pierre'le. Tegu on tõesti äärmiselt stabiilse stiiliga sportlasega, kellel tugev maadlustaust. Isegi matšis GSPga ei lasknud ta endale väga liiga teha ja seega on tema võitjaks ennustamine kindlasti ka põhjendatud. B.J. Penni on karjääri algusest peale peetud võitlusmaailma imelapseks. On Fitch favoriit või mitte, aga Penni vastu ei saa keegi enne matši oma võidus kindel olla. Tegu on väga mitmekülgse võitlejaga, keda on parimal päeval võimatu maha viia kellel iganes, kelle poksi on korduvalt peetud parimaks terves sportlikus vabavõitluses ja kelle kõrgest maasvõitluse tasemest annab aimu BJJ maailmameistritiitel. Spordisõbral on oodata elamust.

Michael Bisping vs Jorge Rivera
Keskkaalu matšis kohtuvad inglasest MMA-täht Michael Bisping ja tugev keskmik Jorge Rivera. Kui Bispingust on kujunenud omamoodi piir keskmike ja tippude vahel (esimesi võidab ja teistele kaotab), siis sellest matšist lahkub võitjana pigem just tema. Rivera on võimeline tugeva esituse tegema küll, aga parimate konkurentsis võitlemiseks teeb ta liiga palju vigu. Ilmselt suudab Bisping ta mängu logisema panna.

George Sotiropoulos vs Dennis Siver
Tegemist on matšiga, mis paneb ehk saali rohkemgi elama kui peamatš. Nimelt astub selles kergekaalu matšis areenile austraallaste tõusev täht George Sotiropoulos, kes on võitnud järjest 7 UFC matši ja tõusnud tõsiste tiitlilepürgijate hulka. Sotiropoulose vastane on Vene-Saksa sportlane Dennis Siver, kes on tuntud oma hea lööjana, eriti pöördelt löödud tabavate jalalöökidegaga. Selles matšis tuleb panustada ilmselt koduareenil esinevale Sotiropoulosele, kes on Siverist parem maadleja ja kes poksib piisavalt kinniselt, et ennast püsti mitte üllatada lasta. Jõulisel Siveril on loomulikult lööja võimalus olemas, aga pigem lõpetab selle matši Sotiropoulos maas.

Chris Lytle vs Brian Ebersole
Selles kergekeskkaalu matšis pidi Chris Lytle esialgu kohtuma Carlos Conditiga, millest oleks võinud tulla kolm raundi korralikku tulevärki. Kuigi Brian Ebersole ei ole tükk aega kellelegi kaotanud ja on väga kogenud sportlane, siis ei ole ta ka päris UFC tasemel võistelnud. Ilmselt saab näha tulist algust, aga ei ole põhjust arvata, et Brian Ebersole kõik kolm raundi vastu peab. Tõenäoliselt leiab Lytle üles mõne augu püstivõitluses, saadab oma vastase põrandale ja lõpetab.

Ülejäänud matšid:
Kyle Noke vs Chris Camozzi
Ross Pearson vs Spencer Fisher
Nick Ring vs Riki Fukuda
Curt Warburton vs Maciej Jewtuszko
Tie Quan Zhang vs Jason Reinhardt
Alexander Gustafsson vs James Te Huna
Mark Hunt vs Chris Tuchscherer
Anthony Perosh vs Tom Blackledge