Matš esimeses raundis oli suhteliselt rahulik, kontrolliv ning strateegiline. Mõlemad fighterid püüdsid lööke ja seeriaid sooritades välja tuua teineteises nõrku ja tugevaid kohti. Teine raund seevastu muutus oluliselt aktiivsemaks ning ka Mirkko vastane oluliselt liikuvamaks. Vastase põhitugevuseks võiski pidada just klintšimist, küünarnukkide- ja jalatööd, seevastu tema kätetöö jäi Mirkkole alla. Seetõttu püüdiski Moisar hoida taikat pigem distantsil ning lähivõitlusesse sattudes sidus vastase vältimaks küünarnuki- ja põlvelööke.

Mirkko kommentaar matšile: „Üle pika aja oli päris raske teha full muay thai fighti, kuna pinge oli suur. Minu ettevalmistus oli hea, sest sain palju üksi olla ja raamat aitas mõtteid mujale viia. Ringi sisenedes olin oma vaimsetest pingetest üle, kuid keha oli siiski veel krampis ja rünnakud ning seeriad ei olnud nii kerged tulema kui muidu. Üldjuhul esimene raund läks päris hästi. Teises raundis oli natuke raskem oma rünnakuid sooritada kuna vastane oli ka juba palju liikuvam ja mu enda käed ei tahtnud kohe üldse liikuda.“ Moisar lisab veel: „Ise tunnen ,et suudan veel trenni kõvasti teha ja arenguruumi on. Lisaks soovin ka oma toetajaid tänada, kes raskel hetkel aitavad tühja kõhtu täita ning on ka vaimselt toeks. Usun ja loodan, et ettevalmistused 30. märtsil Londonis toimuva Enfusioni jaoks koguvad jõudsalt tuure.“

Mirkko sai tugeva jalavigastuse 2011 aasta augustis toimunud treeningul, mis lõi ta rivist välja pikaks ajaks. Vigastusest paranemine on võtnud aega pea aasta, mille sisse on jäänud jalaoperatsioon ning 6 kuuline taastusperiood. Siiski vigastuse lõppfaasis, kui jalg juba treenida lubas, pidas Mirkko maha 3 poksimatši. Moisar on viimased kuu aega treeninud Tai Kuningriigis Chiang Mai linna KC Muay Thai treeninglaagris ning valmistumas 30. märtsil Londonis O2 Stadiumil Enfusion Live UK-l toimuvaks K-1 profimatšiks. Pääsme kõrgliigasse tagas suuresti koostöö Suurbritannia XFS promootoritega, kellega on ka Eestis edukas Xplosion Estonia 8-mehe turniiri projekt läbiviidud.