Veerandfinaalides kohtuvad Alistair Overeem ja Fabricio Werdum ning Josh Barnett ja Brett Rogers. Eelmised veerandfinaalid peeti ära juba veebruaris ja sealt edasi saanud Antonio Silva ning Sergei Haritonovil tuleb oma järgmisi turniirimatše veel mõnda aega oodata, teatas Raskesport.ee.

Alistair Overeem vs Fabricio Werdum
Sellel üritusel olulisemaks veerandfinaaliks peetavas (ürituse nimes sisalduvad just nende meeste nimed) matšis kohtuvad omavahel suur ja füüsiliselt väga tugev kikkpoksi taustaga Alistair Overeem ning kahekordne lukumaadluse maailmameister Fabricio Werdum. Favoriidiks peetakse siin selles matšis selgelt Alistair Overeemi, keda ilmselt paljud fännid peavad parimaks raskekaalu MMA sportlaseks hetkel. See staatus vajab küll selgelt tõestamist, sest kuigi Overeem on viimastel aastatel suutnud kõik matšid võita, siis ei saa öelda, et tema poolt võidetute seas oleks ühtegi TOP 10 sportlast. Võimsa raskekaallasega on tegu aga kindlasti. Fabricio Werdum on Alistair Overeemile vääriline vastane. Werdum on raskekaalu MMAs kindlasti üks pädevamaid maasvõitlejaid ja püsti on teda suutnud nokauteerida vaid UFC tiitlipretendent Junior dos Santos. Overeemil on põhjust hoida matš püsti ja Werdum tahaks võidelda maas. Varasemalt on mehed omavahel kohtunud ja sel korral võitis Werdum õlalukuga. Ei saa öelda, et täna oleks tegu sama Overeemiga, kes tol korral kaotas. Overeemi löömine on läinud paremaks (mees on eelmise aasta K-1 GP võitja), füüsiliselt on mehe kuju hoopis midagi muud kui aastal 2006 ja teda ei ole lihtne maha maadelda. Maas on Overeem kindlasti Werdumist viletsam, aga seda tõesti Werdumi kõrge taseme tõttu - ta on 2005 aasta lukumaadluse (ADCC) Euroopa meister. Tuleb põnev vastasseis, kus otsustavaks saab tõenäoliselt maadlusoskus. Võitjat ootab poolfinaalis Antonio Silva, kes alistas veerandfinaalis eelmise kümnendi säravaima raskekaallase Fjodor Jemeljanenko.

Josh Barnett vs Brett Rogers
Teises poolfinaalis kohtuvad kunagine UFC ja Pride FC täht Josh Barnett ning Brett Rogers. Kogenud Josh Barnett peaks suutma selle matši võita. Brett Rogers on kõige ebatõenäolisem võitja sellele turniirile. Samal ajal on Rogersil väga raske käsi ja hea õnne korral võib ta magama lüüa kelle tahes. Lihtsalt on ebatõenäoline, et seda õnne kolmes matšis järjest on.

Teised üritusel peetavad matšid:
K.J. Noons vs Jorge Masvidal
Daniel Cormier vs Jeff Monson
Valentijn Overeem vs Chad Griggs
Gesias “JZ” Cavalcante vs Justin Wilcox
Conor Heun vs Magno Almeida
Nah-Shon Burrell vs Joe Ray
Todd Moore vs Mike Bronzoulis
Brian Melancon vs Isaac Vallie-Flagg