29-aastane White on nüüd profina võitnud oma 24-st matšist 23 (17 nokaudiga). Ainus kaotus pärineb tal 2015. aastast, kui ta jäi seitsmenda raundi nokaudiga alla Anthony Joshuale.

Võidukas Whyte sihib nüüd ka mõnd suurt tiitlimatši ning võimalusi on selleks sisuliselt kaks. Esimene eelistus oleks tal kohtuda Joshua ning Joseph Parkeri vahelise duelli võitjaga. Joshua ja Parker võitlevad laupäeval Cardiffis. Joshua poolt tuuakse ringi WBA, IBF-i ja IBO ning Parkeri poolt WBO meistrivöö.

Suurt tiitlit oleks Whyte'il võimalik püüda ka Deontay Wilderiga võideldes. Wilder on WBC meistrivöö omanik. Praegu liigub pigem aga kõik selles suunas, et Joshua ja Wilder tahavad omavahel võidelda ja selgitada välja absoluutse meistri ehk Whyte peab enda uut võimalust veel ootama.

“Tahan võidelda Deontay Wilderiga. Alistan tema ja seejärel saan minna WBC tšempionina juba Anthony Joshua vastu,“ seadis Whyte võidu järel sihte.

White'i esitus Browne'i vastu oli aga muljetavaldav. 38-aastane austraallane oli oma senise karjääri jooksul võitnud kõik 25 matši, kuid Whyte tümitas vanameistrit nii kõvasti, et Browne vajas nokaudi järel hapnikumaskiga turgutamist.

Lucas Browne vajas kaotuse järel hapnikumaski.
Dillian Whyte rõõmustamas Luca Browne'i alistamise üle.