Üritusel oli kokku kümme matši. Peamine tähelepanu koondus aga kahele neist. Nimelt peeti sama ürituse raames ära ka kaks Strikeforce raskekaalu turniiri veerandfinaali, teatas Raskesport.ee.

Alistair Overeemi ja Fabricio Werdumi veerandfinaal oli Werdumi poolt üsna isutu esitus. Werdumi maadlus nägi välja selline, et ta ka ise ei usu nagu võiks mõni mahaviimine õnnestuda. Overeem siiski otsustas Werdumiga ka mõned korrad maha kaasa minna, aga sisuliselt ei juhtunud seal midagi. Werdum oli passiivne ja ühegi tõsise lukuürituseni ei jõudnudki. Huvitaval kombel oli Werdumi kõige edukamaks distantsiks just püstivõitluse distants, kus Overeem sai nii mõnegi tabamuse. Aga arvestades kõiki selili kukkumisi ja seljal veedetud aega tuli siiski vastu võtta kaotus. Overeem kohtub järgmisena poolfinaalis Antonio Silvaga. Olenemata sellest, et Werdum on Silvat nende viimases kohtumises võitnud, siis ilmselt tuleb Overeemil Silva võitmisega rohkem tegu. Silva on viimasel ajal hästi arenenud, häid kogemusi saanud ja ühtlaselt tugev kõigil kolmel distantsil. Kuigi Overeem matši võitis, siis turniiri kindla võitja esitus see ei olnud.

Erinevalt Werdumist ei olnud selge favoriidina oma veerandfinaali matši läinud Josh Barnettil mingit probleemi Brett Rogersi üle maadlemisega. Barnett viis Rogersi maha ja suutis teda seal ka hoida. Rogers peale klammerdumise midagi teha ei suutnud ja teises raundis matši lõpetanud kägistus oli paratamatu. Barnetti poolfinaali vastaseks on Sergei Haritonov.

Võitlusõhtu üheks huvitavamaks matšiks võib pidada jõukatsumist K.J. Noons vs Jorge Masvidal. Kuigi Masvidal pani matši lõpuks selgelt oma maadluse ja poksi paremini maksma ning võitis matši tugevate tabamuste ja mahaviimistega, siis pinget jätkus matšis lõpuni. Mõlema mehe stiil on oma vastasele korralik surve peale panna ja sellest lähtuvalt toimus matšis väga palju.

Endine vabamaadleja ja MMi pronks Daniel Cormier näitas matšis Jeff Monsoni vastu, et tema on parem poksija. Cormier tugevama püstimaadlejana suutis matši probleemideta püsti hoida ja MMA-matši poksimatšiks muuta. Selline taktika tõi edu.

Tulemused:

1 Isaac Vallie-Flagg Brian Melancon Otsus (jagatud) 3 05:00
2 Nah-Shon Burrell Joe Ray Otsus (ühehäälne) 3 05:00
3 Conor Heun Magno Almeida Otsus (ühehäälne) 3 05:00
4 Justin Wilcox Gesias Cavalcante matš jäi vigastuse tõttu ära (torge silma) 2 00:31
5 Chad Griggs Valentijn Overeem Alistus (löögid) 1 02:08
6 Daniel Cormier Jeff Monson Otsus (ühehäälne) 3 05:00
7 Jorge Masvidal K.J. Noons Otsus (ühehäälne) 3 05:00
8 Josh Barnett Brett Rogers Alistus (käe-kolmnurkkägistus) 2 01:17
9 Alistair Overeem Fabricio Werdum Otsus (ühehäälne) 3 05:00
10 Todd Moore Mike Bronzoulis Otsus (ühehäälne) 3 05:00