Kärkineni painas väike õlalihase närvipõletik, kuid nüüdseks on ta vigastusest paranenud. Ta teeb kaasa K-1 reeglitega matši (3x3 min + extra round).

Kärkinen pidi algul võistlema 1. mail Dubais, aga kuna see matš jäi ära, otsustas ta siiski oma lemmikpubliku ees võistelda.

Vaata Xplosioni korraldajate tehtud vägevat reklaamvideot!

Xplosion Fight Series võitlusspordiüritusel Tondiraba Jäähallis saab lisaks kõrgetasemeliste K-1 ja MMA matšidele näha ka profipoksi matše.

Õhtu peamatšis astuvad ringi Maxim Vorovski ja poolakas Dawid Kasperski. Lisaks on õhtu tõmbenumbriteks veel Mirkko Moisari noorem vend Markko Moisar, kes astub vastu tugevale belglasele Yassine Youtachim, Edvin-Erik Kibus võttis vastu inglasest maailmameistri Luke Whelani väljakutse rematchiks.

Profipoksi matši kehakaalus kuni 72 kg peab maha tõusev täht Pavel Semjonov (Eestist) ning MMA stiilis matšis saab näha kindlasti Eesti vaieldamatult parimat Alik Tseikot, kelle vastaseks tugev prantslane Esteban Mendoza.

Vastased meie staaridele saabuvad juhtivatest Ida- ja Lääne Euroopa klubidest nagu Mike’s Gym, Chinuk Gym, Golden Glory, Double KK Gym ning mujalt.