Prantslane, keda on võitlusmaailmas hakatud kutsuma "Tantsivaks meheks", on karjääri jooksul olnud vastastele kõike muud kui leebe - pika võistlustee jooksul on mees pidanud 75 profimatši ja võitnud neist 61.
Agressiivse stiiliga võitleja on kaalukategooriates 79 kuni 86 kilogrammi tulnud WMF-i, WMC-, WBC- ja FIBA-sarjade maailmameistriks. Seejuures ei ole 35aastane võitlusartist need tiitlid võitnud sugugi kauges minevikus - kaks tiitlit tulid 2013. aastal, üks 2014. ja viimane, WMC-tiitel eelmisel aastal.

Sidibé pidas oma karjääri esimese kõrgeima amatöörtaseme taipoksimatši 2005. aastal Prantsusmaal ning juba aasta hiljem tuli ta riigi meistriks. 2007. aastal jõudis ta taipoksi maailmameistrivõistlustel juba finaali. Olles medaliga rahul, otsustas ta võitlejakarjäärile punkti panna, kuid naasis 2010. aastal tagasi ringi ning 2013. aastal tuli esimene maailmameistritiitel.

Viimastel aastatel on Prantsusmaa mitmekordne taipoksi- ja kikkpoksi meister üles astunud just ida-Euroopa riikides nagu Venemaa, Valgevene ja Kasahstan.

"Põhjus on väga lihtne - võitlejaid austatakse seal enam. Saalid on pidevalt täis ning neid koheldakse kui tähti. Võitlusstiilis on neil samuti üks suur erinevus - neil on väga tugev poksitaust. Seetõttu on nad tailaste järel taipoksi maailmameistrivõistlustel alati paremate seas," on Sidibé varasemalt rääkinud.

Number One Fight Show'l tuleb Sidibél vastu astuda aga Vorovskile. Vorovski on karjääri jooksul pidanud 31 matši ja võitnud neist 27. Mäletatavasti tuli eelmisel Number One'il vastu võtta kaotus, mistõttu on Vorovskil palju vaja tõestada. Kui Vorovski endast 5 sentimeetrit pikema prantslase alistab, on see järjekordne tunnustus mehe klassile, sest neljakordsest eksmaailmameistrist ei ole üksi teine Eesti võitleja kunagi üle olnud - pole isegi saanud sellise klassiga mehega vastamisi minna. Sidibé on igatahes valmis: