Clark domineeris matši algusest peale ja ning jagas talle ka ühe valusa põlvehoobi, mille kohtunik esmalt illegaalseks tunnistas. Pärast videokorduse vaatamist muutis kohtunik oma otsust ning võitlus jätkus. Clark tümitas Alpari kuni kolmanda raundini, mil kohtunik uuesti vahele sekkus ning määras Clarkile tehnilise nokaudi. Mitmed fännid ja ka UFC boss Dana White on kohtuniku kritiseerinud selle eest, et ta matšile mõned sekundid varem lõppu ei teinud.

Pressikonverentsil ütles ka Clark ise, et ootas kohtunikult varem sekkumist. Ta lisas, et vabandas pärast matsi Alpari ja tema tiimi ees, öeldes, et ei tahtnud talle ühest hetkest alates enam rohkem haiget teha. Kuna kohtunik aga ei sekkunud ja Alpar ise samuti alla ei andnud, ei jäänud tal muud üle, kui hoope edasi jagada.

Kui ajakirjanik Clarkile ütles, et Alpar astub kolme nädala pärast altari ette, ehmus võidunaine ja ütles: "Põrgu päralt! Miks sa seda pidid ütlema?" Intervjuu lõpus vabandas ta Alpari ees veelkord.

"Üritasin pea- või käelukku peale saada, aga ta ei andnud alla. Ta ei andnud sekundikski alla. Tahtsin matši alistusega lõpetada, sest ei tahtnud talle nii palju haiget teha, kui ma tegelikult tegin. Tema ei tahtnud aga, et see juhtub, seega, p****e, ma löön teda siis küünarnukkidega," vahendab Clarki sõnu republicworld.com.
Alpar võttis matši järel sõna Instagramis: "Tahtan kõigile teada anda, et minuga on kõik korras ning mu nina on natuke puru. Olen oma esituses pettunud ja natuke kurb, aga ma tean, et tulen tagasi tugevamana. Sain tappa, aga tean, mida pean nüüd tegema. See on täiesti uus tase ning ma olen valmis järgmiseks väljakutseks. Tänud kõigile, kes muretsesid, minu peale mõtlesid, minu eest palvetasid ja mind toetasid. Tänan ka Clarki, et ta selle matši vastu võttis ja õnnitlen sind võidu puhul. Jään sulle alatiseks alt üles vaatama ning loodan, et see on sulle ainult üks võit paljude seast."