Karkach (19 võitu, 10 nokauti, 1 kaotus) on 21-aastane Hollandis Oost-Souburgis elav marokolane, kelle karjääri tipphetked jäävad kõik tänavusse aastasse. Hooaja alguses tegi ta unelmate debüüdi Brüsselis King of Brussels sarja galal, võites seal järjepanu kaks vastast ja tulles B-kategooria turniiri võitjaks. Finaali võitis marokolane nokaudiga.

Heas hoos on jätkunud ka mehe ülejäänud aasta. Alles eelmisel kuul juubeldas ta tiitlivööga Hollandi võitlussarja Fight Night osavõistlusel, kus ta sai kehakaalus -67 kg jagu Amsterdami võitlejast Mika Tahitust.

Sarnaselt Moisarile korraldab Karkachi tiim võistlusi võitleja enda nime kandva organisatsiooni, antud juhul Karkach GYM-i alt. Fightlandi ja Xplosioni galasid korraldab Mirkko ettevõtte Moisar Promotions.

Tänane matš Moisari ja Karkachi vahel toimub kaalukategoorias -70 kg. Tegemist on neljameheturniiri varumatšiga, mille võitja pääseb finaali vaid siis, kui ühe poolfinaali võitja vigastuse tõttu rohkem võidelda ei saa. Äärmiselt vähetõenäoline, et võitja nii kõvasti viga saab, kuid õhkõrn šanss siiski jääb.

Turniirisüsteemist olulisem on Moisari jaoks täna püsti panna korralik šõu ja Glory sarja inimestele meelde jääda. Moisari ja Karachi matš algab Eesti aja järgi juba kell 17.15.
Moisar ja Karkach eilsel kaalumisel.