Üritus toimus taaskord täismajale. Eestlastest olid võidukad Mirkko Moisar ja Maxim Vorovski, kes oma suurepäraste etteastetega kindlustasid endale kohad Venemaa suurel areenl Tatneft TNA CUPil, kuhu Maxim Vorovski sõidab juba käesoleva aasta veebruaris. Mirkko Moisar on hetkel veel treeninglaagris Taimaal ning peaks tegema oma esimesed etteasted lähikuudel kodupubliku ees. Kaks eestlast Alik Tseiko ja Ott Remmer kaotasid matšid nokaudiga, kahjuks pidid ka Markko Moisar ja Rain Kärkinen väga tugevates lahingutes oma vastastele alla vanduma.

Xplosion Fight Series korraldajad on seniste saavutustega väga rahul - meediatähelepanu ja publiku arv on stabiilselt kasvanud ning ka ürituse kvaliteet paraneb iga järgneva üritusega. Ilmekalt kõneleb eduloo eest ka tõsiasi, et suured promootorid maailmast on väikse Eesti tegijaid märganud, neid tunnustanud ning ka esimene linnuke ehk koostöö Venemaa Tatneft TNA Cupi promoootoriga oli üle ootuste edukas.

Viimast üritust kajastati ka Venemaa suurimas võistlusspordi telekanalis BOEC, kus vaatajaskond ulatus enam kui 300 000 silmapaarini. Seda koostööd kindlasti jätkame, et Eesti sportlasi ja siinmail toimuvaid üritusi näeks ka laiem vaatajaskond. Seetõttu oleme arutanud plaane Xplosioni võistlussarja korraldamisest ka muudes lähiriikides ja kajastusi Lääne-Euroopa satelliitkanalites sh. Eurospordis.