Zubaira Tukhogov, kes ka ise UFC sarjas on võidelnud, ütleb, et kargas võitlusringi iirlast tümitama, kuna tahtis, et viimane oma sõnade eest vastutaks. Milliste sõnade, jääb siiski selgusetuks.

"Lõin teda, nagu lubatud. Lubasin ta panna oma sõnade eest vastutama ning tegingi seda," ütles Tukhogov venekeelses videopostituses.

Kaos Las Vegases Ocagoni hallis vallandus pärast Nurmagomedovi nokaudiga lõppenud matši, kui Dagestani võitleja üle puuri ääre hüppas ja McGregori taustajõududega kaklema läks. Tekkinud segadust kasutasid ära Nurmagomedovi tiimi liikmed, kellest paar tükki iirlasega arveid otsustas klaarida.

UFC boss Dana White lubas hiljem pressikonverentsil, et omavoliliselt ringi tormanud meestel pole tema sarjas enam tulevikku.

"Tüübid, kes puuri hüppasid, ei võitle siin enam kunagi. Ma olen seda ala üles ehitades teinud 18 aastat rasket tööd. Ma isegi ei tea enam, mida öelda. See on tülgastav ja ajab südame pahaks!" ütles White.

Pühapäeva õhtul postitas Khabib Instagrami foto oma taustatiimist, kirjutades juurde: "Just love this guys. #Brothers". Zubaira on sel pildil tagumises reas paremalt teine.