Fightland toimub pühapäeval Keila Tervisekeskuse spordisaalis, uksed avatakse kell 18 ja üritus algab kell 19.

Mitu korda oled Eestit külastanud ja kas sulle meeldib siin?

See on minu teine kord siin ja pean ütlema, et see on minu üks lemmikriike seniste võistlusreiside jooksul.

Mis on sinu lugu võistlussportlaseks saamisel?

Alustasin treenimist 15-aastaselt kohalikus kick-boxingu klubis. Mul oli seal toredaid aegu, kuid see tase, mida ootasin, seda ma sealt ei saanud. 18-aastaselt sattusin võistlema turniiril, kus kohtasin Kieranit, kes oli väga vaimustuses minu potentsiaalist. Seega ühinesin üsna ruttu tema klubiga ning treenin seal tänaseni.

Räägi meile oma igapäevarutiinist sportlasena?

Esmaspäeviti ja kolmapäeviti on meil vähemalt 20-raundised sparringutrennid. Ülejäänud nädala käin hommikuti jooksmas ning teen tööd lapadel erinevate strateegiate kallal.

Mis on sinu karjääri suurim saavutus?

Euroopa meistriks tulek Kreekas. Sellega juhtus selline huvitav lugu, et oli kokku lepitud K-1 reeglite järgi matš, milleks ka valmistusin, kuid korraldajad olid minu saabudes muutnud selle full muay thai reeglitega matšiks. Kuid olen võitleja ning võtsin selle matši vastu nagu iga teisegi. Igatahes oli see üks magus võit!

Millised on sinu tulevikueesmärgid?

Edasi õppida ja areneda. Olen vaid 22-aastane ning soovin veelgi enam skalpe koju kaasa hakata võtma (naerdes).

Kas sinu vastane Fightlandil, Edvin, saab olema üks sinu raskematest vastastest? Milline on olnud sinu senimaani raskeim vastane?

Jah, ta (Kibus) kindlasti on seda. Ta oskab väga hästi punkte võtta ning siin pean kasutama oma salajast mänguplaani.
Minu senimaani raskeim vastane oli Sergei (perekonnanimi ei meenunud) Venemaalt, kes on maailmaklassi amatöörsportlane. Ta võitis punktidega ning minu jaoks oli see tõsiselt karm lahing.

Mida head ütled oma Eesti fännidele ja publikule?

Kõik siinsed inimesed meeldivad mulle väga ning loodan, et neile meeldib minu võitlusstiil. Mul on suur au pakkuda teile head meelelahutust!

Ja lõpetuseks, kes on sinu 3 lemmiksportlast Eestis?