Peamatši võitis Teixeira, kes alistas Smithi viiendas raundis tehnilise nokaudiga. Paljude meelest oleks kohtumine tulnud juba varem lõpetada. Juba neljandas raundis oli näha, et ameeriklane hakkab vastasele selgelt alla jääma.

Palju kõneainet tekitas hetk, kus Teixeira peksis maas lamanud Smithi nii armutult, et tal hakkasid hambad välja kukkuma. Videost on näha, kuidas Smith keset kaklust pooliku hamba kohtunikule edasi annab.

Ma ei suutnud murtud hamba tõttu oma hambakaitset enam suus hoida ja andsin selle kohtunikule edasi," rääkis Smith ESPN-ile.

Neljanda raundi järel oli Smith ka oma meeskonnale öelnud, et tal kukuvad hambad välja, kuid tiim ei olnud nõus rätikut platsile viskama ehk alla andma. Lõpuks sai Teixeira viiendas raundis tehnilise nokaudiga võidu kätte.

Matši järel viidi Smith haiglasse, kus selgus, et ta kaotas kaks hammast. Lisaks diagnoositi ameeriklasel mõranenud silmakoobas ja ninaluu murd.

"Ma arvasin, et Smithi meeskond ei lase tal enam viiendas raundis puuri naasta. Ta sülitas ju oma hambaid välja," kommenteeris UFC president Dana White.

"Mina oleks matši juba ammu peatanud," lisas kohtumist kommenteerinud Daniel Cormier. "Tema meeskond oleks saanud teda päästa."