Nende praeguse treeneri Kieran Keddle-ga saab tutvuda siit:

Mirkko Moisar võistleb Xplosionil kehakaalus 70 kg väga agressiivse ukrainlasest vastase Stanislav Kazantsevi vastu. Markko Moisar, kes tegi väga eduka viimase matši BaltFight Pro-l Soomlasest vastase Mikko Blomi vastu, peab seljatama valgevenelase Evgeni Kruki 60 kg kehakaalus. Kieran Keddle suurtest kogemustest ja teadmistest nii vastaste analüüsil kui ka meeste vormi parandamisel vahetult enne niivõrd raskeid matše on väga suurt tulu, sest vendade vastased ei saa olema lihtsad. Mehed võtavad hetkel viimast ning annavad enda parima, et esineda taaskord kodupubliku eest vääriliste vastastena oma väliskülalistele.

Mirkko Moisari vastane Stanislav Kazantsev lahingus:

Xplosion toimub Kalevi Spordihallis juba 15. märtsil 2014. Võistlused toimuvad K1 reeglite järgi. „Sellised reeglid teevad võistlustest nauditavama ja elamusterohkema kõigist võistlusspordi aladest, sest ringis toimub pidev agressiivne tegevus, mida on lihtne ning vägagi huvitav jälgida ka spordialaga mitte sinapeal oleval publikul,“ selgitas Moisar.

Xplosion on Eesti ja lähiregiooni juhtivaid professionaalseid võitlusspordi üritusi, mis sai siiamaile toodud vaid tänu heale koostööle Suurbritannia XFS promootoritega. See on ühtlasi tunnustuseks meie kodumaa võistlejate kõrgele tasemele, mida hinnatakse ka väljaspool Eestis maailma juhtivate tegijate poolt. Võisteldakse K-1 reeglite järgi, kus võistlejad kannavad vaid hambakaitsmeid, kubemekaitsmeid ning poksikindaid. Lubatud on löögid rusikatega, jalgadega ning põlvega (1 löök korraga).