Andrei Manzolo on ka varasemalt Xplosionil üles astunud - nimelt 2013. aastal Saku Suurhallis võistles ta peamatšis Max Vorovski vastu. Tol korral pidi ta vastu võtma punktidega kaotuse. Viimased aastad on Manzolo elanud ja treeninud Londonis ning teinud ka oma karjääris kannapöörde ehk liikunud üle rohkem MMA peale. Tal on ette näidata ka arvestatava MMA profiliiga Phoenix Fight Night meistritiitel.

Manzolo ja Vorovski vaheline matš on järelvaadatav siit:

"Tegu on tõsiseltvõetava mehega, kes on võideldes valmis andma endast kõik. Mees, kellel pole justkui midagi kaotada on üks ohtlikumaid vastaseid," iseloomustas Manzolot võistluste promootor Mirkko Moisar. "Moisar Promotion otsustas mehe tagasi kodupubliku ette tuua põhjusega, et eestlastel oleks rohkem oma professionaalseid kangelasi, kellele pöialt hoida. Andreil on Inglismaal palju matše juba seljataga ning tema treeneri sõnul on karjäär tõusu suunas," lisas ta. Tänaseks on Manzolo kontole kogunenud 14 MMA matši, millest on ta võitnud 11.

Manzolo vastane Keibov Korolglu on pärit Dagestanist ning Moisar kommeneerib meest järgmiselt: "Tugeva maadlustaustaga mees, kes lubas korraldajale kindlat võitu. Olen varem kokku puutunud sportlastega sealt kandist ja võib öelda, et nad tõesti on väga visa hingega mehed. Keibovi jaoks on see kindlasti suur võimalus tulla esinema meie suurele üritusele. Eks 21. oktoobril saame näha kumb mees ikkagi on tugevam. Kindlasti nii eksootilistest kohtades võistlejate hankimine on ka meie üks prioriteete, et luua suhteid erinevate riikide spordiorganisatsioonide vahel, mitmekesistada fight carde erinevate stiilidega ja tasemega meestega."

Andrei Manzolo ja Keibov Korolglu matš saab toimuma kehakaalus kuni 82 kg ja MMA reeglite järgi, mis tähendab 3x5 minutilist roundi. Lubatud on igasugune võitlus kõigilt distantsidelt, st püstivõitlus löögidistantsilt, lähivõitlus haardedistantsilt ning löökidega maasvõitlus. Seejuures seatakse võitluses kasutatavatele tehnikatele võimalikult vähe piiranguid, lubatud on nii eri löögitehnikad käte ja jalgadega kui ka haarded, heited, liigeselukud jm valuvõtted ning kägistamised.