Nii Lytle kui Hardy on MMAs tuntud kui väga korralikud poksijad. Lytle on pidanud ka 15 profipoksi matši. Korralik poksimatš korraldati ka siin. Võib öelda, et tabamuste arvu poolest edestas Lytle Hardyt tublisti, aga samal ajal saatis tõsisemad tabamused sihtmärgini just Hardy - paaril korral oli Chris Lytlel raskusi jalgadel seismisega. Hardy tunnetas viimases raundis oma punktidega taga olekut ja läks viimasel minutil tugevalt ründama ning viis vastase maha. Lytle kontreeris rünnakut giljotiinkägistusega ja lõpetas nelikümmend neli sekundit enne lõppu matši kui Hardy oli sunnitud kägistuse peale patsutama. Ilus karjääri lõpp mehele, kellest vaevalt ükski igav matš meelde jääb. Mehe viimane matš sai "õhtu matši" ja Lytle isiklikult "õhtu alistuse" auhinna, mille mõlemaga kaasneb 65 000 dollari suurune boonus. Chris Lytle pidas karjääri jooksul kokku 54 MMA profimatši, teatas Raskesport.ee.

Ürituse suurima üllatuse valmistas Ben Henderson, kes oma võiduga Jim Milleri vastu tõestas, et keegi ei saa edaspidi alahinnata WECist UFC kergekaalu tulnud mehi. Jim Miller on siiani kaotanud vaid hetkel maailma kergekaalu kahele paremale mehele: Gray Maynardile ja praegusele UFC meistrile Frankie Edgarile. Kumbki neist ei domineerinud Millerit nii kõvasti kui Henderson. Võib ju väita, et Miller alahindas Ben Hendersoni ja järgmine omavaheline matš oleks teisest puust. Ilmselt on seal oma tõde, aga Hendersoni soorituse headust ühe füüsiliselt tugevama kergekaallase vastu ei vähenda see kuidagi.

"Õhtu nokaudi" auhinna ja samuti 65 000 dollarit sai Donald Cerrone, kes alistas Charles Oliveira löökidega juba esimese raundi kolmandal minutil.

Kõikide matšide tulemused (võitja kaotaja meetod raund aeg):
1 Edwin Figueroa Jason Reinhardt Tehniline nokaut (löögid) 2 00:50
2 Jacob Volkmann Danny Castillo Otsus (ühehäälne) 3 05:00
3 Cole Miller T.J. O'Brien Alistus (giljotiinkägistus) 2 02:38
4 Jim Hettes Alex Caceres Alistus (tagantkägistus) 2 03:12
5 Ronny Markes Karlos Vemola Otsus (ühehäälne) 3 05:00
6 Ed Herman Kyle Noke Alistus (jalalukk) 1 04:15
7 Joseph Benavidez Eddie Wineland Otsus (ühehäälne) 3 05:00
8 Jared Hamman C.B. Dollaway Tehniline nokaut (löögid) 2 03:38
9 Duane Ludwig Amir Sadollah Otsus (ühehäälne) 3 05:00
10 Donald Cerrone Charles Oliveira Tehniline nokaut (löögid) 1 03:01
11 Benson Henderson Jim Miller Otsus (ühehäälne) 3 05:00
12 Chris Lytle Dan Hardy Alistus (giljotiinkägistus) 3 04:16