Endine sulgkaalu tšempion Holloway oli oma vastasest sel korral nii võimsalt üle, et tal jätkus aega ka matši ajal kommentaatoriga suhtlemiseks.

Juba neljanda raundi järel kostus arvamusi, et matš tuleks peatada, kuna Holloway ülekaal oli niivõrd võimas. Viiendas raundis tabas Holloway vastast tugeva paremsirgega ning seejärel üritas Kattar sellele vastata. Holloway oli aga niivõrd kiire, et põikles löökide eest lihtsalt kõrvale.

„Ma olen parim poksija UFC ajaloos,“ karjus Holloway samal ajal matši kommenteerinud UFC legendile Daniel Cormierile. „Ma olen parim posija UFC ajaloos,“ kordas ta sama lauset peagi ühe korra veel.

„Ma lihtsalt nautisin olukorda,“ sõnas Holloway kohtumise järel. „Sain väikese võimaluse Cormieriga suhtlemiseks. Andsin talle teada, et kavatsen tulevikus tema töökoha endale võtta.“

„Mind peeti kunagi UFC-s parimaks poksijaks. Loomulikult esitatakse mulle nüüd väljakutseid,“ lisas Cormier omalt poolt.

Holloway peab nüüd nädal aega veel tippvormi hoidma, kuna ta on UFC257 peamatši varuvõistleja. UFC257 peamatšis lähevad kergkaalus vastamisi Dustin Poirier ja Conor McGregor. Kui üks neist peaks trauma tõttu kohtumisest aga eemale jääma, siis astub ringi just Holloway.