Nimelt kirjutas McGregor eile õhtul oma Twitteri kontol: "Otsutasin karjääri varakult lõpetada." Kui paljudele võis see esialgu tunduda omapärase naljana, siis vaid mõned tunnid hiljem oli iirlane maha võetud juulis toimuvalt UFC vabavõitlusõhtult.

Seal pidi 27-aastane McGregor 9. juulil kohtuma Nate Diaziga, kellele ta märtsikuise kaotuse eest kätte lootis maksta.

Kuuldustele lisas tuld McGregori treeneri John Kavanaghi Twitteri postitus, kus mees kirjutas: "Oli lõbus, kuni see kestis," viidates seeläbi otseselt McGregori eelnevale teadaandele.

Asjale lisab kurioossust fakt, et veel esmaspäeval oli McGregor sotsiaalmeedias teada andnud, kuidas ta Islandil Diaziga matšiks valmistub. Tõsi, vaid nädal varem oli iirlane kohapeal tunnistanud, kuidas Portugali MMA vabavõitleja Joao Carvalho Charlie Wardiga võitluses nii tõsiselt viga sai, et ta hiljem haiglas suri.

UFC president Dana White kommenteeris kogu asjade kulgu ESPN-ile nii: "Ma austan Conorit võitlejana ning ta meeldib mulle inimesena, kuid sa ei saa järsku lihtsalt otsustada, et sa ei tule sellise kaliibriga üritusele," rääkis White, lisades, et McGregoril lasunud ka kohustus UFC 200 üritust Las Vegasesse promoma tulla.

Hetkel spekuleeritakse, et kuna McGregor vastavat promomist teha ei soovi, siis seetõttu ta viimased teadaanded õhku ongi visanud.