Jürjendal sai 26. oktoobril matšis Michal Reissingeriga viga ja jättis osalemata üritusel Warrior Fight 5, kuid on 30. detsembriks terve. Huvitaval kombel pidi Vinš kohtuma Reissingeriga, kuid viga sai Reissinger.

Vinš on Tšehhi K-1 ja poksimeister, samuti organisatsioonide WKU (World Kickboxing & Karate Union) ja WKN (World Kickboxing Network) tšempion. Juulis võitis ta kaheksa mehe turniiri Yangames Fight Night, kus tegi kaasa eestlane Jan Beljajev.

Jürjendal on WBC Muaythai edetabelis langenud kolmandaks, kuid teda ootab endiselt WBC Muaythai tiitlimatš. Ta pidi 13. oktoobril võitlema tiitlile, kuid tšempion Yassine Boughanem sai vigastada.

"Stiililt ja tehnikalt on Vinš väga sarnane minule. Ka kaalult sama, kaalub 105 kilo. Ainuke asi, mida ma näen: tal ei ole nii suurt äkkjõudu, nokaudijõudu. Aga tal on üsna kõva pea. Seda tuleb kindlasti meeles pidada. Teda ei saa ühe löögiga murdma minna. Seekord vähe kavalamalt," rääkis Jürjendal portaalile GoodFight.ee.

2014. aasta taipoksi maailmameister ja 2015. aasta Eesti parimaks taipoksijaks nimetatud Jürjendal sõnastas ka juba oma tuleva aasta eesmärgi: "Teen elu kuus parimat matši. Iga korraga aina paremini ja suuremalt."