12-raundiliseks planeeritud matš lõppes 10. raundis ühe kõigi aegade parima poksija Mayweatheri (50 võitu, 0 kaotust) tehnilise nokaudiga.

White ütles hiljuti ajalehele The Wall Street Journal, et üle maailma osteti matšile 6,7 miljonit nn "internetipiletit", mis tähendab senise rekordi (Mayweatheri matš Manny Pacquiaoga, 4,6 miljonit) langemist. Ainuüksi pay-per-view tuludest teeniti 26. augustil seega ligi 670 miljonit dollarit.

"Me purustasime rekordi Austraalias. Me purustasime rekordi Suurbritannias kell 4 hommikul, samuti Hispaanias, Kanadas ja USA-s," teatas White.

Pole ilmselt üllatus, et tegu oli ka kõige enam striimitud ehk illegaalselt jagatud poksimatšiga.

"Sel matšil toimus kõigi aegade suurim piraatlus," muigas White. "Kuid see oli ka sotsiaalmeedias kõige räägitum üritus ja kõige panustatum matš Las Vegase ajaloos. Võeti vastu kõige rohkem spordipanuseid. Rohkem kui Super Bowlil."

Rääkides veel rahast, siis Mayweatherile oli kohtumisega garanteeritud 100 miljonit dollarit, McGregorile väljastati tšekk 30 miljonile dollarile.

On siiski vähemalt üks rekord, mis meestel purustamata jäi. Mayweatheri ja Pacquiao matši piletitulu oli 2015. aastal 72 miljonit dollarit. Mayweather ja McGregor suutsid sellele tulureale kokku ajada "vaid" 55 414 865 dollarit.