“Teenitav rahasumma saab olema hullumeelne. Ma olen Floyd Mayweather. Ma võin teha kõike!“ teatas ameeriklane USA meediale ning märkis, et ta on pidanud juba läbirääkimisi tasulise telekanaliga Showtime võimaliku teleülekande osas.

Mayweather on praeguseks profispordist loobunud kolmel korral. Kahel korral on ta ringi naasnud ja nüüd plaanib ta seda teha kolmandat korda.

“Pensionil olemine on olnud tore, kuid kõik teavad, et ma loobun spordist, et jälle tagasi tulla. Sel korral tulen ma aga hoopis MMA-ringi,“ teatas Mayweather.

Dubai suurim spordiuudiste portaal The Sports Journal teatas, et ettevalmistused McGregori ja Mayweatheri MMA-matši tarbeks juba käivad. Kuulduste kohaselt ei võidelda tavapäraste reeglite järgi ning sisse viiakse mõned kohandused, et Mayweatheril oleks iirlaste vastu ka mingi võimalus.

McGregori ja Mayweatheri matšis ei oleks tõenäoliselt lubatud jala-, küünarnuki- ja põlvelöögid. Duell toimuks MMA-puuris ja matš kestaks viis viie minuti pikkust raundi.

Matši hakkaksid promoma nii Mayweatheri kui ka McGregori tiimid ning ka vabavõitlussari UFC.

Praegu ei ole võimalikust matši toimumise ajast veel räägitud. Spekulatsioonide kohaselt teeb Mayweather esmalt ühe soojendusmatši, et alaga paremini sina peale saada. McGregoril seisab arvatavasti esmalt aga ees UFC kergkaalu tiitlimatš Venemaa ässa Khabib Nurmagomedoviga, kelle valduses on alates eelmisest nädalast tiitlivöö, mis varasemalt kuulus McGregorile.