UFC 246 peamatšist suurt rohkem midagi rääkida ei olegi. Alguses üritas ka Cerrone paar lööki teha, kuid McGregor haaras kiiresti initsiatiivi, lõi õlaga Cerrone nina veriseks ning surus ta nurka. Peagi viis iirlane tugevate löökidega vastase juba põrandale ning seal tambiti ameeriklane lihtsalt ära. Võit 40 sekundiga oligi tõsiasi.

Lõpuks läks kirja McGregori võit tehnilise nokaudiga.

Võitlusõhtu peaosa ülejäänud matšid:

Esmalt jäi naiste konkurentsis ära Claudia Gadelha ja Alexa Grasso matš, kuid järgmistes matšides nähti korralikku tulevärki.

-Carlos Diego Ferreira alistas kergkaalus teise raundi alistusvõttega Anthony Pettise.

-Brian Kelleher oli kukk-kaalus avaraundi alistusvõttega üle Ode Osbourne'ist.

-Raskekaalus seljatas Aleksei Oleinik teise raundi alistusvõttega Maurice Greene'i.

-Holly Holm alistas naiste kukk-kaalus kohtunike häältega Raquel Penningtoni.

Iirlase ja ameeriklase duell toimub T-Mobile Arenal täismaja publiku ees. 20 000 inimest mahutav võistluspaik müüdi välja loetud minutitega.
UFC 246 McGregor v Cowboy: Weigh-Ins

McGregori jaoks on see senise karjääri jooksul kolmandaks korraks võidelda kergkeskkaalus. Eelnevalt on ta nii raskete meeste seas pidanud kaks matši. Mõlemad toimusid Nate Diaze vastu. Reeglina on McGregor võidelnud sulg- või kergkaalus.

31-aastase McGregori karjääri senine saldo on 21 võitu ja neli kaotust. UFC-s on ta kaotanud kahel juhul: 2016. aastal Diazele ning 2018. aastal Habib Nurmagomedovile. Kaks esimest kaotust pärinevad aegadest, kui ta võitles veel kodusel Iirimaal.

36-aastane Cerrone on MMA-ringis käinud aastate jooksul koguni poole rohkem. Kui McGregor on pidanud 25 matši, siis ameeriklase arvel on 50 duelli. Võidukalt on neist Cerrone jaoks lõppenud 36.

Eelmisel aastal pidas Cerrone koguni neli matši. Kui esmalt suutis ta alistada Alexander Hernandeze ja Al Iaquinta, siis seejärel kaotas ta Tony Fergusonile ja Justin Gaethjele.

UFC 246 võitlusõhtu põhiprogramm algab Eesti aja järgi pühapäeva varahommikul kell 5.00. Õhtu peamatš McGregori ja Cerrone vahel peaks algama kell 7.00.