Kokku saab kohalikele võitlejatele kaasa elada tervelt üheksas matšis. Võitlejate seas on esindatud nii poksi- kui K-1 võitlusstiilile keskendunud kindamehed.

Debüütmatši profipoksis teeb võitlusspordi publikule kindlasti juba aastaid tuttav Eesti mitmekordne meister Rain Karlson, kes läheb vastamisi endast pikema (194cm) ja kogenuma lätlase Kristaps Briedisega.

Tartu taipoksimeister Ott Remmer, kelle kontol tänaseks kirjas 16st matšist 12 võitu, paneb end proovile Venemaa võitleja Aleksandr Klenkini vastu, kel seni kirjas üks profivõit. Klenkini kaasmaalane Sergei Šinkartšuk astub vastamisi meie Vlad Zõrjanovile.

Võimsa esituse pakub kindlasti alati valmis Rustam Gurbanov, keda Number One'i fännid juba mitmendat korda nautida saavad. Tema vastaseks on seekord Valgevenest pärit Artur Jantšenko, kel kirjas 6 võitu ja 5 kaotust.

Väga raske ülesande ees seisab Pavel Karjukin (4 võitu, 3 kaotust), kelle vastane vahetus ning nüüd tuleb ringis silma vaadata lätlasele Stas Makarenkole, kes 11st matšis vaid kahel on kaotust pidanud tunnistama.

Kiirelt täheks tõusva Hendrik Themasi vastaseks on seekord Valgevenest pärit Jevgeni Mjagkov. Mõlemad mehed otsivad matšis oma teist profivõitu.

Kohalike võitlejate duellis saavad seekord asjad selgeks teha Reimo Allik (2 võitu, 1 kaotus) ja Vadim Pohomov (3 võitu, 2 kaotust).

Õhtu supermatšid

Tõeliselt võimsaks kujuneb aga Eesti ühe suurema tähe Mirkko Moisari matš kreeklasest nokaudimeistri Meletis Kakaoumpavasiga. Moisar astub K-1s ringi juba 101st korda ning loodab saavutada karjääri 79. võidu. Kreeklane, kes sai alles hiljuti hakkama ühe aasta võimsaima nokaudiga (VAATA SIIT) astub ringi oma 38. võitu püüdma 42. matšis.

Õhtu võimsaim matš kuulub aga taaskord Maxim Vorovskile. Viimasel Number One'il kaotanud Vorovski, keda võib pidada Eesti parimaks võitlussportlaseks, läheb sel korral vastamisi neljakordse kikkpoksi eksmaailmameistri Cheick Sidibe'ga Prantsusmaalt - 35aastase võitlusspordistaariga, kes 52st matšist võitnud 40 ning kes Vorovskile juba ka videotervituse saatnud.