Mirkko sai tugeva jalavigastuse 2011. aasta augustis toimunud treeningul, mis lõi ta rivist välja pikaks ajaks. Vigastusest paranemine on võtnud aega pea aasta, mille sisse on jäänud jalaoperatsioon ning 6 kuuline taastusperiood. Siiski vigastuse lõppfaasis, kui jalg juba treenida lubas, pidas Mirkko maha 3 poksimatši. Nüüd on Moisar viimased kolm nädalat treeninud Tai Kuningriigis Chiang Mai linna KC Muay Thai treeninglaagris ning valmistumas 30. märtsil Londonis O2 Stadiumil Enfusion Live UK-l toimuvaks K-1 profimatšiks. Pääsme kõrgliigasse tagas suuresti koostöö Suurbritannia XFS promootoritega, kellega on ka Eestis edukas Xplosion Estonia 8-mehe turniiri projekt läbi viidud.

Mirkko Moisar kommenteeris oma treeninglaagrit Tais järgnevalt: “Vigastus ei anna endast enam tunda. Ehk on see on siinse kliima tõttu. Treenin 2 korda päevas 6 päeva nädalas. Alustame hommikul kell 7 ja lõunane trenn on kell 16. Tempo on tugev. Ise tunnen, et hea vorm hakkab tagasi tulema. Sellest tulenevalt otsustasime treeneritega juba 15. detsembril mind siinse klubi poolt korraldatavatel muay thai võistlustel ringi lasta.“ Laagrist on plaanis Moisaril Eesti naasta 23. jaanuaril 2013 ning tõenäoliselt enne Londonisse minekut võistelda ka Eestis.

Mirkko professionaalne rekord täna on 77 matši. Ta on koju toonud järgmised tiitlid: 2x Baltimaade meister ja WPKA amatöör- ja profimaailmameister.