Kergekeskkaalus lähevad omavahel kokku praegune meister Nick Diaz ja Evangelista Santos. Keskkaalu tiitli peale kohtuvad meister Ronaldo Souza ja Robbie Lawler, teatas Raskesport.ee.

Kergekeskkaalu tiitlimatšis võib favoriidiks pidada kindlasti praegust meistrit Diazt - mees on olnud viimastel aegadel heas hoos. Evangelista Santos on Chute Boxe Academys treeniva spotlasena oma klubi vääriline tugev ja agressiivne lööja. Diaz ei ole hea tunnetusega poksijana just paljudele vastastele löömises alla jäänud ja lukumaadlejana võib teda pidada Santosist paremaks. Seega võimalus on ka Santosil, aga ennustajad usuvad pigem Diazi edusse.

Teine tiitlimatš on rohkem stiilide vastasseis: vastamisi on MMA-kontekstis väga hea poksija Lawler ning tipp-lukumaadleja ja viiekordne BJJ maailmameister Souza. Matši võitja selgitamisel saab otsustavaks, kumb mees suudab oma stiili peale suruda. Souza on oma senise karjääri jooksul näidanud paremat heade poksijate vastu hakkama saamist kui Lawler BJJ-geeniuste vastu. Seega võib Souzat tõenäolisemaks tšempioniks lugeda ka peale pühapäeva, aga Lawleri teravad käed tahavad kindlasti sellele vastu vaielda.

Sherdog.com teeb ürituselt ka otseülekande, aga peamatše (sh ka tiitlimatše) siiski ei näidata. Ülekanne on kokku lepitud kuue eelmatši peale.

Matšid:
Nick Diaz vs Evangelista Santos
Ronaldo Souza vs Robbie Lawler
Roger Gracie vs Trevor Prangley
Herschel Walker vs Scott Carson
Eric Lawson vs Ron Keslar
Nathan Coy vs Nate Moore
Germaine de Randamie vs Stephanie Webber
Jenna Castillo vs Charlene Gellner
Isaiah Hill vs Bobby Stack
Lucas Gamaza vs James Terry
Anthony Dariano vs Alan Perez
Niko Jackson vs Ricky Jackson
Sam Bracamonte vs Amir Safiari