Spordiklubi Imperial korraldab seminari "Spordipsühholoogia", mis aitab kujundada püsivalt motiveerivat õhustikku treeningutel. Kasuta võimalust ja tee enda pühapäev sisukaks!

TOIMUMISE AEG:
Pühapäev 16.11.2014

TOIMUMISE KOHT:
Auditooriumi klassiruum 424
Saue Gümnaasium
Nurmesalu 9, Saue Linn

SIHTGRUPP:
Seminar on mõeldud kõigile. Soovituslikult kohustuslik treeneritele ja sportlastele, aga kindlasti on oodatud ka kõik teised ning ei tohiks arvata, et seminar sobib ainult tegevspordiga seotud inimestele. Seminar on väga vajalik ka tulevastele ja praegustele lastevanematele. Treeneriga veedab laps ainult vähese osa oma päevast. Seega, põhilise töö peavad ära tegema siiski emad ja isad. Samuti peaks olema lapsevanem piisavalt oskuslik, et ära tunda head treenerit. Halb treener võib põhjustada eluaegseid ebameeldivad kogemusi trenni suhtes.

TEEMAD:
* Ärevus ja keskendumine spordis. Kuidas teha nii, et emotsioonid (sportlikku) sooritust ei segaks?
* Motivatsioonist spordis. Kas on võimalik motiveerida ennast ja teisi?
* Tervisliku toitumise psühholoogiast. Mida ja millal süüa "otsustatakse" ju peas!
Tule kohale ja saa ise täpsemalt teada, millest räägitakse!

KOOLITAJA:
Jorgen Matsi (MA) on lõpetanud Tartu Ülikooli magistriõppe psühholoogia erialal ning Eesti Kogntiiv- Käitumisteraapia Assotsiatsiooni keskastme teraapiakoolituse. Töötanud üle viie aasta ülikooli spordipsühholoogia õppetoolis. Psühholoogia kõrvalt meeldib talle tegeleda sporditeadustega ning toitumisega. Ta onn viinud läbi hulgaliselt loenguid motivatsioonist ja toitumisest. Ta on spordiklubi Võimla treener ja ka ise edukas võistleja.

AJAKAVA:
12.45-13.00 Registreerimine
13.00-14.00 "Ärevus ja keskendumine spordis"
14.00-14.15 Paus
14.15-15.15 "Motivatsioonist spordis"
15.15-15.30 Paus
15.30-16.30 "Tervisliku toitumise psühholoogiast"
Pauside ajal avatud ka suupistelaud!

SEMINARI HIND:
Eelmüük 10 €
Kohapealt 15 €

REGISTREERIMINE:
Nils Joonas Põldme 
+372 522 8374
nilsjoonaspoldme@gmail.com

Hea lugeja! See artikkel on saadetud läbi Delfi "Saada kaastöö" rubriigi. Kirjuta huvitavatest üritustest, õpetlikest kogemustest ja muust põnevast ka sina!